• Geri dön

  • 1.815 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarını bir arada sunan Boyner, yaptığı iş birlikleri ile moda dünyasına damga vurmaya devam ediyor. 2021 Sonbahar-Kış sezonu için kendine özgü tasarımları ile dövme tutkunlarının yakından takip ettiği Ali Anıl Erçel ile bir iş birliğine imza atan Boyner, Black on Black x Ali Anıl Erçel markasıyla tişört, sweatshirt ve sweatpant’ten oluşan kapsül bir koleksiyon hazırladı.

Moda ve yaşamı bir arada sunan Boyner, 2021 Sonbahar-Kış sezonunda dövme sanatçısı Ali Anıl Erçel ile bir araya geldi. Kendine özgü çizimleri ile dövme tutkunlarının yakından takip ettiği Ali Anıl Erçel, bu sefer çizimlerini Boyner’e özel hazırladığı koleksiyona taşıdı.

Çeşitliliğin sembolü, varoluşsal döngünün merkezi Mezopotamya’dan, evrenin kusursuz sistematiği güneş sisteminden ve doğadaki elementlerden ilham alarak tasarımlarını hayata geçiren Ali Anıl Erçel, Boyner’e özel hazırladığı Black on Black x Ali Anıl Erçel koleksiyonunda da kendine özgü bu çizimlere yer veriyor.

Siyah, beyaz, gri tonlarının hakim olduğu, hem kadınlar hem de erkekler için tişört, hoodie, sweatshirt ve sweatpantlarin yer aldığı Black on Black x Ali Anıl Erçel koleksiyonu günün her saatinde rahatlık ve stil sahibi bir görünüm vadediyor.

Black on Black x Ali Anıl Erçel koleksiyonu seçili Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de kendi tarzından vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL