• Geri dön

  • 432 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en özel parçalarını bir araya getiren Boyner, bu sezon da erkek modasında fark yaratıyor. Özgür ruhlu erkeklerden macera severlere spor giyinmeyi tercih edenlerden denimden vazgeçemeyenlere özel ve başka hiçbir yerde bulunmayan yepyeni markalar Boyner’in moda evreninde stil sahibi erkeklerle buluşuyor.

Son dönemde teknoloji, sanat, sürdürülebilirlik ve deneyimi yeni nesil mağazacılık konseptleriyle birleştiren Boyner, herkesi güçlü moda markalarını keşfetmeye davet ediyor. Aktif yaşam alışkanlarını hayatının merkezine alanlardan doğada olmayı sevenlere veya şehrin dinamizmi içinde rahatlığı önemseyenlere kadar her stile özel fonksiyonel parçalar sunan Boyner, modadaki bilindik sınırları ortadan kaldırıyor. Moda akımlarını temsil eden hit parçaların yanı sıra imza koleksiyonların ve sofistike markaların bir araya geldiği Boyner’de, günün her saatine uygun özel parçalar stil sahibi erkekleri bekliyor.

Türkiye’de sadece Boyner’de sunulan dünyaca ünlü markalardan After Label, AT.P.CO, Fred Mello, John Richmond X, Sseinse ve Tombolini çağdaş, yalın ve yüksek moda kodlarını içeren tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Boyner’in moda evrenindeki EA7, Just Cavalli ve Versace Jeans Couture’ün erkek koleksiyonlarındaki en hit parçalar ise cesur bir stile imza atıyor.

Soğuk Havalara Karşı: After Label
Şehirli bir tarzdan ilham alan After Label, özenli işçilik barındıran parçalarıyla konfor ve estetik görünümü bir adım ileri taşıyor. İster şehrin yoğun temposuna ayak uydururken ister doğanın sessizliğinde vakit geçirirken, her durumda sıcak tutan puffer mont ve yeleklerden oluşan After Label koleksiyonu soğuk hava şartlarına karşı koruma kalkanı oluşturuyor.

Dinamik Bir Görünüm: AT.P.CO
İtalyan moda markası AT.P.CO, pastel tonların hakimiyetinden erkek koleksiyonunda slim fit ceketlerden gömleklere, kazaklardan pantolonlara kadar stili tamamlayacak her bir parçayı bir arada sunuyor. Rahat İtalyan şıklığı ile ünlü marka erkeklerin stiline dinamik bir görünüm katıyor.

Eğlenceli Bir Kış Stili: Fred Mello
Şık ve modern stilin günlük giyime uyarlanması ile dikkat çeken Fred Mello, farklı dokuları bir araya getirdiği kurtarıcı parçalarla bu sezon erkeklerin gardırobundaki yerini sağlamlaştırıyor. Canlı renkler, eğlenceli baskılar ve kış temalı desenlerden oluşan koleksiyonda kazaklar, mont ve sweatshirt’ler sportif bir görünüm sunuyor.

Rahatlık Ön Planda: John Richmond X
Cesur desenler ile asi stilin bir kombinasyonu olan markanın kış koleksiyonunda çizgili spor takımlar ve X desenli sweatshirtler öne çıkıyor. Siyah ve bej rengin yanı sıra ara ara yeşil ve mavi gibi canlı tonların da kendini gösterdiği John Richmond X koleksiyonunda oduncu gömlekler ve oversize pantolonlar rahat bir hafta sonu tarzı için aranan parçaların başında geliyor. Farklı materyallerle detaylandırılmış montlar ise soğuk havaların kurtarıcısı oluyor.

Sadelikle Buluşan Şıklık: Sseinse
Doğanın tonları arasında geçiş yapan marka özgün bir stile imza atıyor. İtalya’da kurulan Sseinse’in rafine çizgilerden oluşan koleksiyonunda yalın bir görünüm sunan kazaklar, bu kazaklarla uyumlu ton sür ton ceketler ve koyu renk jean pantolonlar çaba gerektirmeyen modern bir stil yaratıyor. Kış aylarında tarzını aynı renk kombinlerle tamamlamak isteyenler Sseinse’in atkı ve bereleriyle aradığı şıklığı bulabilir.

Sofistike Stilin Yansıması: Tombolini
Özel işçilik ile çağdaş öğeleri birleştiren Tombolini de bir İtalyan markası olarak Boyner’in yeni markaları arasında yerini alıyor. Renk paletinde lacivert, siyah ve grinin öne çıktığı Tombolini’de özel dikim takımlar, şık ceket, pantolon ve kazaklar koleksiyonun kilit parçalarını oluşturuyor.

Cesur Bir Tarz
Bugünün moda sahnesinde başrolü oynayan rahat kalıpların ekoseli kumaşlarla buluştuğu, renk bloklarının dinamik bir görünüm sunduğu parçalar öne çıkıyor. Güçlü bir imajın minimalist silüetlerde kendini gösterdiği sportif kesimler, farklı dokuların bir araya geldiği işlevsel parçalar ve kaliteli kumaş seçimleri erkek giyim modasının temelini oluşturuyor. Özgün tarzlara dokunan Boyner de tüm bu moda markalarının en özel parçalarını erkek moda severler ile buluşturmaya devam ediyor.

Sınır Tanımayan Markalar Boyner’de
Modanın sınır tanımaz sahnesinde yerini alan EA7, Just Cavalli ve Versace Jeans Couture, özgün stilleri ve cesur tavırlarıyla sıkça adından söz ettiriyor. Emporio Armani'nin spor giyim koleksiyonu olan EA7 ile rahatlık ön planda olurken sıra dışı kesimleriyle sokak modasına atıfta bulunan Just Cavalli ve estetiği modernizm ile buluşturan Versace Jeans Couture, Boyner’de dikkatleri üzerine çekiyor.

Dünyaca ünlü moda markalarının erkek koleksiyonlarını keşfetmek isteyenler, Boyner mağazalarını, Boyner uygulamasını, boyner.com.tr’yi ve siparişin 90 dakika içinde istenilen noktaya geldiği hızlı alışveriş deneyimi için Boyner Now’ı ziyaret edebilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL