• Geri dön

  • 1.244 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


38,4 metre uzunluğuyla Türkiye’de üç boyutlu dijital ekran kullanımının dikkat çeken lokasyonlarından Boyner Cadde, “2023 Yeniden Doğuş” anamorfik üç boyutlu sanat eseri ile yeni yıl için geri sayıma başladı.

Sanata ve sanatçılara yer açmak adına projeler geliştiren Boyner, Boyner Cadde’de hayata geçirdiği anamorfik üç boyutlu dijital sanat video serilerine “2023 Yeniden Doğuş” ile devam ediyor. Boyner Cadde mağazasının dış cephesinde bulunan eser, 38,4 metre uzunluğundaki dev dijital ekranda izleyiciler ile buluşuyor.

2022 yılını geride bırakırken yeni yıla göz kırpan eser, yeni medya sanatçısı Mert Onaran tarafından tasarlandı. Sanatçı eserle yeniden doğuşu ve varoluş öğelerini evrensel dilde temsil ediyor. Uzakdoğu’nun mistik dünyası tema olarak dikkat çekiyor ve yeni yıla dair iyi dilekleri bir araya getiriyor. Ekrandan dışarı çıkarak bizi cesur, saf ve coşkulu başlangıçların yılına davet eden dev bir el ile eser bir anda üç boyutlu gerçekçilikte zirveye çıkıyor.

“Yeniden Doğuş” dijital sanat eseri aynı zamanda zorlu geçen yılın ardından bir bebek saflığı ile hayata yeniden başlandığını hatırlatıyor. Eser, lotus çiçeği ile ortama rağmen güneşe doğru kararlılıkla ulaşmaya ve bu yolculuk sırasında arınmaya, kelebek ile hafifleyerek ‘yeniye’ kanat çırpmaya ve şelaleler ile de sürekli tazelenerek, hep güçlenerek akışta olan suyun karşı konulamaz gücünü hissetmeye dair ilham veriyor.

Boyner, “2023 Yeniden Doğuş” eseriyle “Yaşamaya dair tutkumuzun uyandığı, ruhumuzun arındığı ve doğanın karşı konulamaz gücünü kalbimizde hep hissettiğimiz bir yıl olsun!” diyor.

“2023 Yeniden Doğuş” çalışmasının videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL