• Geri dön

  • 3.693 Görüntülenme

  • 648 Haber

  • 18.035 İşletme görüntülenme


Teknoloji dünyasının önde gelen markalarından Samsung’un yeni nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2’nin katkılarıyla House of Brothers’ta inovasyon konulu bir buluşma gerçekleşecek. Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğünde yapılacak etkinlikte, Rachel Araz “Modada İnovasyon”, Oğul Türkkan ise “Gastronomide İnovasyon”dan bahsedecek.

Samsung’un mobil cihaz deneyiminin sınırlarını zorlayan yeni nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2’nin katkılarıyla, stil ve gusto sahibi üyeleri olan House of Brothers’ta bir buluşma düzenlenecek. 10 Ocak, saat 20.30’da gerçekleşecek etkinliğin konusu ise “İnovasyon” olacak.

Bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla tanınan Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğünde yapılacak etkinlikte, Moda Influencerı ve İçerik Editörü Rachel Araz “Modada inovasyon”, Yeme ve İçme Uzmanı Oğul Türkkan ise “Gastronomide inovasyon” konuları hakkında fikirlerini paylaşacak.

Etkinlik Samsung Türkiye’nin @samsungturkiye ve House of Brothers’ın @Brothers1801 isimli instagram hesaplarından canlı yayınlanacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL