• Geri dön

  • 3.863 Görüntülenme

  • 648 Haber

  • 18.035 İşletme görüntülenme


Samsung, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini farklı ve şık bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için tüm Galaxy Watch ürünlerde “1 alana 2’incisi yüzde 50 indirimli” kampanyası başlattı.

2020 yılının ilk özel günü yaklaşıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne artık sayılı günler kalmışken Samsung, sevdiklerine popüler Galaxy akıllı saat ailesinin şık modellerinden birini hediye etmek isteyenler için bu güne özel bir kampanya hayata geçirdi.

7 - 17 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında akıllı saatler Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 veya Galaxy Watch ürününü satın alacak müşteriler; ikinci Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 ve Galaxy Watch ürünlerinden birine yüzde 50 indirim fırsatıyla sahip olabilecek.* Kampanya ayrıca kampanyaya katılan Samsung bayileri ve 3. taraf fiziki satış noktaları dâhil offline ve online satış noktalarında geçerli olacak.

Sevdiğinizin aktiviteleri için güvenilir bir yardımcı
Galaxy Watch akıllı saatler sayesinde sevdikleriniz, kişisel yaşam tarzlarına yönelik özelleştirme seçenekleri ile daha rahat bir hayat tarzına kullanışlı ve gelişmiş özellikler ile kavuşacak. Sevdiğinizin nabzını tutan özellikleri ile bu hediye ile sevdiklerinizin küçük fakat anlamlı günlük değişikliklerle iyi bir yaşam sürmelerini sağlayabilecek; uyku, antrenman ve stres yönetimi gibi hedeflerden işleri verimli halletmeye kadar birçok konuda yardımcı olabileceksiniz.** 

Tarzına yakışacak akıllı şıklık katın
Şık bir saat isteyen kullanıcılar, örneğin Galaxy Watch Active2’lerinin dijital kadranını kıyafetlerine göre ayarlayabiliyor. Galaxy Wearable uygulamasında bulunan bu özellik sayesinde, kıyafetlerinin fotoğrafını çekip beş farklı renk düzeni arasından seçim yaparak saatlerinin kadranını saniyeler içinde değiştirebiliyor. Böylelikle sevdiğiniz kişi, her gün tarzına göre ayar yapabilecek veya favori tarzlarını daha sonra kullanmak için kaydedebilecek.

Sosyal medyada her an birbirinizle bağlantıda kalın
Tüm bunların yanı sıra bu saati hediye edeceğiniz özel kişi sosyal medya akışlarına tek bir dokunuşla erişebilecek. Böylelikle sevdiğiniz kişi sosyal medyada hem arkadaşlarıyla hem de sizinle her an çok daha kolay bir şekilde bağlantı kurabilecek. Galaxy Watch Active2’de Galaxy Store üzerinden indirebileceğiniz Camera Controller uygulaması sayesinde akıllı saatinizi adeta bir kadraj gibi kullanarak akıllı telefonunuz üzerinden fotoğraf ve video da çekebiliyorsunuz. Ayrıca saatiniz, Galaxy ekosistemindeki Samsung Health ve SmartThings hizmetlerine de kolaylıkla entegre edilebiliyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi için: https://shop.samsung.com/tr/sevgililer-gunu-akilli-saat-kampanyasi

*%50 indirim, tüketicinin seçmiş olduğu kampanya dahili ürünlerden ilgili satış noktasında eşit ya da daha düşük bedelli olan ürüne uygulanacaktır.
**Cihazla yapılan ölçümler tıbbi uygulamalarda kullanılmaya elverişli değildir. Tıbbi tavsiyeler için hekiminize danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL