• Geri dön

  • 740 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics, sahip olduğu en gelişmiş yapay zeka teknolojisini buharlı temizlik özelliğine sahip elektrikli süpürge ve paspas robotuna uyguluyor.

Samsung Electronics CES® 2024'te gelişmiş yapay zekaya (AI) sahip yeni bir elektrikli süpürge serisini tanıtacağını duyurdu. Elektrikli süpürge ve paspas robotu Bespoke Jet Bot Combo™, kullanıcılara daha kolay bir temizlik deneyimi sunmak amacıyla gelişmiş yapay zeka özellikleri ve buharlı temizleyici donanımına sahip.

Samsung Electronics Genel Müdür Yardımcısı ve Dijital Cihazlar İşletmesi Müşteri Deneyimi Ekibi Başkanı Moohyung Lee, şu ifadeleri kullandı, "2024 için sunacağımız yenilikçi elektrikli süpürge serimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum: Bespoke Jet Bot Combo™. Bu seri, en son yapay zeka teknolojimizi kullanarak kullanım kolaylığını önemli ölçüde artırıyor. Yeni robot süpürgemiz, güçlü temizlik yetenekleri üzerine kurulu ve tüketici temizlik deneyimini geliştiren yenilikçi özelliklere sahip. Müşterilerimizin temizlik sürecini daha keyifli bir hale getireceğimize içtenlikle inanıyoruz."

Bespoke Jet Bot Combo™[1] daha temiz bir ev için bir dizi gelişmiş, yapay zeka tabanlı özellik[2] sunuyor
Bespoke Jet Bot Combo™, hem temizlik sırasında hem de sonrasında kullanıcı deneyimini iyileştiren, yapay zeka uygulamalı bir elektrikli süpürge ve paspas robotu olarak dikkat çekiyor. Bespoke Jet Bot Combo™'ya uygulanan yükseltilmiş Yapay Zeka Nesne Tanıma özelliği, daha önce Bespoke Jet Bot™ AI+'da sunulan teknolojinin evrimini temsil ediyor. Uygulanan 3D sensör sayesinde, bir önceki modele göre daha hassas bir sürüşle daha fazla nesneyi ayırt edebiliyor.

Bespoke Jet Bot Combotm’daki en dikkat çekici iyileştirme ise, Yapay Zeka (AI) ile Nesne Tanıma özelliğinin kullanıcılara daha etkin temizlik deneyimi sunmak için boşluk ve lekeleri de tanıyabilmesi. Robot süpürgenin belirlenen alanlara girmemesini sağlamak için oturma odası ve mutfak gibi haritalanmış alanları belirleyip kategorize ediyor ve otomatik olarak banyo, veranda ya da giriş gibi "gidilmemesi gereken bölgeler" oluşturmayı öneriyor. Bu arada, Bespoke Jet Bot Combo™ bir lekeyi tespit ettiğinde, paspas pedlerini yüksek sıcaklıkta buhar ve suyla ısıtmak için temizlik istasyonuna gittikten sonra alana geri dönüyor. 170 RPM hızında dönen güçlü paspaslarıyla katılaşmış lekeleri bile aktif bir şekilde fırçalayabiliyor. Bunların sonucunda, çeşitli ortamlarda kullanıcı müdahalesini azaltan otonom temizlik sağlıyor.

Ayrıca model, Yapay Zeka (AI) ile Zemin Algılama özelliği sayesinde, zeminin türünü bile algılayabilir. Sert yüzeylerle halıları ayırt ederek, halıların derinlerinde biriken tozu süpürmek için uygun olan emiş gücünü otomatik olarak artırıyor. Ayrıca halıların ıslanmasını ve kirli paspas pedlerinin halıları kirletmesini önlüyor. Bespoke Jet Bot Combo™ bir halıyı algıladığında, gelişmiş çapraz kirlenme önleme çözümü sağlamak için paspas pedlerinin kaldırılıp kaldırılmayacağını yahut temizlik istasyonunda ayrılıp ayrılmayacağını belirliyor.

Bespoke Jet Bot Combo™, temizliğin her dakikasında aynı özeni gösteriyor. Temizleme istasyonu, paspas pedleri için otomatik yıkama, buharlı temizleme ve sıcak havayla otomatik kurutma içeren 3 aşamalı bir Tam Temizlik Sistemi sunuyor. Paspaslarını yüksek sıcaklıktaki buharla ısıtılmış sıcak suyla yıkadıktan sonra, üzerlerine buhar püskürterek daha hijyenik bir bakım sağlıyor ve kokuları önlüyor.

Bulunurluk
Bespoke Jet Bot Combo™'yu birinci elden deneyimlemek isteyenler, CES® 2024'te Samsung standını ziyaret edebilir. Şu anda geliştirme aşamasında olan ürünün yukarıda açıklanan özellikleri değişikliğe tabidir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL