• Geri dön

  • 706 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Video oyun aksesuar pazarının lider şirketleri, Samsung Gaming Hub platformuna özel resmi lisanslı ürünler geliştirecek. İlk olarak PDP şirketinin yeni Gaming Hub Kumandası Ocak ayında piyasaya sürülecek.

Teknoloji severlerin yakından takip ettiği ve tüketici elektroniği alanında yeni teknolojilerin sergilendiği CES® Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Las Vegas’ta 9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Samsung Electronics, CES 2024’te paylaştığı "Designed for Samsung Gaming Hub" programının ayrıntılarını açıkladı. Program, Samsung'un oyun yayın platformu Samsung Gaming Hub’a yönelik sınıfının en iyisi yeni nesil iş ortağı ürünlerinin geliştirilmesi için lider oyun aksesuarı şirketleriyle iş birlikleri yapılmasını hedefliyor. Şirket ayrıca, "Designed for Samsung Gaming Hub" platformunun ilk oyun kumandasını sunacak olan oyun aksesuarı sağlayıcısı PDP (Performance Designed Products LLC) ile başlattığı iş ortaklığını da duyurdu.

Samsung Electronics Hizmet Ortaklıkları Grup Başkanı Jiho Ha şu açıklamalarda bulundu: “Samsung, aksesuarların oyun deneyimlerini geliştirmedeki vazgeçilmez rolünün farkında. Şu an yüksek seviyede olan uyumluluğumuz üzerine inşa edilen 'Designed for Samsung Gaming Hub' programı, Samsung Gaming Hub'ın sunduğu birinci sınıf deneyimi daha da geliştiren aksesuarların üretilmesi için güvenilir ortaklarla iş birlikleri yapmamızı sağlayacak.”

Oyuncular bu yıl itibarıyla, kumandalarında ürünün Samsung cihazlarıyla uyumluğunu ve kalite, performans ve güvenli kullanım testlerinden geçtiğini belirten "Designed for Samsung Gaming Hub" ibaresini görmeye başlayacak[1]. Bu ibareyi taşıyan aksesuarlar, oyuncuların seçmiş olduğu Samsung destekli cihazlarından bağımsız olarak Samsung Gaming Hub'da mümkün olan en iyi oyun deneyimini garanti edecek[2].

Samsung ayrıca PDP'nin yeni kablosuz oyun kumandası ‘Replay Midnight Blue’ için gerçekleştirdiği iş ortaklığını da duyurdu. ‘Designed for Samsung Gaming Hub’ programının ilk ürünü olan yeni kumanda, tek şarjla 40 saate kadar oyun süresi sunan dahili ve şarj edilebilir bir pile sahip. Ürün ayrıca, yaklaşık 10 metre menzilli ve düşük gecikmeli Bluetooth kablosuz bağlantı, Samsung Gaming Hub'ı anında başlatabilen bir Samsung Gaming Hub ana sayfa düğmesi, kullanımı kolay bir TV sesi kontrol düğmesi ve daha fazla özellikle donatıldı. Oyunseverler, CES fuarındaki Samsung standında "Replay Midnight Blue" kumandasını daha yakından görebilecek. Kumandanın ön siparişleri şu anda PDP’nin web sitesi, Amazon.com ve BestBuy.com'dan verilebiliyor[3].

Samsung, oyun severlere daha fazla seçenek sunmaya devam edecek. Oyun yayımlamak için kullanılan cihazlardan Samsung Gaming Hub ekosisteminin genişletilmesine kadar farklı alanlardaki bu seçeneklerle, oyuncuların sevdiği yenilikçi ürün ve deneyimleri sürekli olarak geliştirmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL