• Geri dön

  • 1.296 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung, yeni modeli Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’i geçtiğimiz gece, Bodrum Novikov Italy’nin terasında verdiği özel bir parti ile tanıttı. Partiye; Allen Hakko, Ece Sükan, Eda Zamanpur, Dila Tarkan, Gülse Birsel, İlayda Alişan, Tuba Ünsal ve Yasemin Özilhan gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Samsung, yeni katlanabilir modelleri Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’i, geçtiğimiz gece enerjisi yüksek bir parti ile tanıttı. Bodrum Novikov Italy’nin terasında, Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen partiye; Allen Hakko, Ece Sükan, Eda Zamanpur, Dila Tarkan, Gülse Birsel, İlayda Alişan, Tuba Ünsal ve Yasemin Özilhan gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Teknolojinin modayla buluştuğu gecede Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5, atmosferin ilhamı oldu. Davetliler; neon ışıkların ve eğlenceli müziğin eşliğinde hem yeni modeli yakından inceledi hem de deneyimleme şansı yakaladı.

Gecenin temasına iki markanın ortak noktası olan zarafet ve estetik ilham kaynağı oldu. Gecenin büyük sürprizi ise bir anda ışıkların kapanıp açılmasıyla podyuma dönüşen mekanda Gülse Birsel, Ece Sükan, Nur Bilen Yavuzer, Meriç Küçük, Doğukan Güngör, Utku Ateş ve Tuba Ünsal gibi isimlerin yer aldığı, Uğurhan Akdeniz’in koreografisini gerçekleştirdiği şov oldu.

Gecede bir konuşma yapan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, “Bu özel gecede en yeni ürünlerimiz Galaxy Z Flip5 ve Fold5’i tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının yenilikçi ve keyifli özelliklerinin deneyimlendiği davet, müzik performansıyla da misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL