• Geri dön

  • 2.125 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlayan Samsung Electronics Türkiye, iletişim faaliyetlerini Medyaevi İletişim’e emanet etti.

Televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlayan Samsung Electronics Türkiye iletişim ajansını belirledi. Medyaevi İletişim, Samsung Türkiye’ye yeni dönemde “Kurumsal itibar Yönetimi, Stratejik Medya İlişkileri Yönetimi, Lider/Sözcü İletişimi, Kriz İletişimi, Konu/Gündem Yönetimi, Pazarlama İletişimi” alanlarında hizmet verecek.

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor.

Kurulduğu günden bu yana sektörlerinin lider şirketlerine hizmet veren Medyaevi, aralarında; Vodafone, P&G, Ariel, Fairy, Febreze, Oral-B, Zorlu Holding, Zorlu Enerji, Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Tekstil, PepsiCo Türkiye, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Tekfen Holding ve Grup Şirketleri, MediaMarkt, Michelin, TAB Gıda, ETİ, Doğanay, Aksigorta, Bioderma, FLO Mağazacılık, Tosyalı Holding, Metro Türkiye, Sirena Marine, Puma ve Tiryaki Agro’nun da bulunduğu 40’ı aşkın markaya hizmet veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL