• Geri dön

  • 3.528 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde Samsung, evini teknolojik ürün ve cihazlarla yenilemek isteyen kullanıcılar için kaçırılmayacak bir kampanya daha başlattı. Cep telefonundan televizyon ve monitörlere, klimadan buzdolaplarına, çamaşır ve kurutma makinelerinden ankastre fırın ve ocaklara kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsayan ‘Samsung Alışveriş Festivali’ kapsamında; 23 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuluyor.

Para Yüklü Kartlar, giyim, teknoloji, market, seyahat, akaryakıt ve e-ticaret dahil kullanılabiliyor

Bu yaz hem evindeki teknolojik ürünleri değiştirmek isteyenler hem de ev kuracaklar için birbirinden avantajlı tekliflerin sunulduğu Samsung Alışveriş Festivali, kullanıcılara farklı ürün gruplarında yapacakları alışverişlerde 200 TL ile 5000 TL arasında değişen miktarlarda Dijital Para Yüklü Kart hediyesi kazandırıyor. Böylece kullanıcılar, alışveriş yaptıkça giyim, teknoloji, market, seyahat & konaklama, akaryakıt ve e-ticaret dahil, kazandıkları Dijital Para Yüklü Kart’ları tüm Türkiye'yi kapsayan mağaza, iş yeri ve e-ticaret platformlarında kullanma fırsatı buluyor.

Samsung Alışveriş Festivali, tüm teknoloji ürünlerini kapsıyor

Samsung marka seçili cep telefonu, monitör, tablet, akıllı saat, kablosuz kulaklıkların yanı sıra, duvar tipi klima, televizyon, projektör, ses sistemi, buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinesi, bulaşık makinesi, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz ürün gruplarında geçerli kampanya evindeki teknolojik ürünleri değiştirmek veya yeni almak isteyenlere cazip ve avantajlı bir alternatif sunuyor. Kampanya kapsamında; kampanyaya dahil olan ürünler arasından ve farklı ürün grubundan en az iki ürün satın alan kullanıcılar, 5000 TL'ye varan Dijital Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı yakalıyor.

Alışveriş yaptıkları miktara göre değişen oranlarda ‘Dijital Para Yüklü Kart’ hediye

Kampanya kapsamında; sepet tutarı 2.500 TL ile 5.000 TL arasında olan kullanıcılar 200 TL, sepet tutarı 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan kullanıcılar 1.200 TL, sepet tutarı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlar 2.000 TL tutarında ‘Para Yüklü Kart’ hediyesi kazanıyor.

Sepet tutarı 20.000 TL ile 30.000 TL arasında olan kullanıcılar ise 3.000 TL, sepet tutarı 30.000 TL ve üzerinde olan kullanıcılar ise 5.000 TL değerinde Para Yüklü Kart hediyesi kazanıyor. Kullanıcılar Para Yüklü Kart hediyelerini www.iwallet.com.tr/markalar adresinde yer alan Türkiye’nin önde gelen anlaşmalı iş yerleri ve mağazalarda kullanabiliyor.

Samsung Alışveriş Festivali ile ilgili detaylar için https://shop.samsung.com/tr/alisveris-festivali-2022/ adresi ziyaret edilebilir ya da 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL