• Geri dön

  • 3.472 Görüntülenme

  • 644 Haber

  • 18.018 İşletme görüntülenme


Samsung’un video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunan yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı ‘The Freestyle’ büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Sadece 830 gram ağırlığındaki yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle’ın fiyat avantajı ve BIX marka taşınabilir batarya hediyeli kampanyası kullanıcılardan gelen yoğun ilgi sonucunda 24 Mayıs’a kadar uzatıldı. Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr), Hepsiburada, Amazon, Teknosa.com ve MediaMarkt.com’da geçerli olan kampanya ile ‘The Freestyle’a sahip olmak isteyen müşterilere bir adet Freestyle için BIX marka 30000 mAh güç kapasiteli taşınabilir bir batarya hediye ediliyor.

The Freestyle projeksiyon cihazların stoklarla sınırlı kampanyası 24 Mayıs gecesi saat 23:59’a kadar shop.samsung.com/tr/ ve yetkili çevrimiçi satış kanallarının yanı sıra MediaMarkt, Teknosa, Hepsiburada ve Amazon gibi online alışveriş platformlarında da geçerli.

The Freestyle için Türkiye satış fiyatı KDV dahil 16.999 TL olup, kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilir veya www.samsung.com adresi ziyaret edebilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL