• Geri dön

  • 258 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


The Independent gazetesi tarafından ‘En İyi Samsung Akıllı Saati’ seçilen Galaxy Watch6 Serisi, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş fitness yönlendirmesi ve üst düzey bir mobil deneyim sunarak daha zinde ve bilinçli bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yenilikçi akıllı saat, modern teknolojiyle zarif tasarımı bir araya getiriyor ve günlük yaşamı iyileştirerek kolaylaştırmayı mümkün kılıyor.

Samsung Electronics, Galaxy Watch6 Serisi ile akıllı saat deneyimini yeniden tanımlayarak ezberleri bozuyor. İngiltere merkezli The Independent Gazetesi tarafından övgüyle karşılanan ve ‘‘En iyi Samsung akıllı saati’’ şeklinde tanımlanan Galaxy Watch6 Serisi, günlük rutinleri zenginleştiren yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Kişisel zindelik ve fitness yönetiminden sıra dışı tasarım detaylarına, akıllı mobil entegrasyonlardan dayanıklılığa kadar her detayda kullanıcıların beklentilerini aşmayı hedefliyor. Bu özellikler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmanın yanı sıra, daha bilinçli ve fit bir yaşam sürmelerine olanak tanıyor. İşte bir akıllı saatten çok daha fazlasını sunarak kullanıcılarının hayatlarını yeniden şekillendiren Samsung Galaxy Watch6 almak için en iyi 6 neden:

Kişiselleştirilmiş Zindelik ve Fitness Yönetimi

Samsung Galaxy Watch6 Serisi, kullanıcıların zindelik ve fitness hedeflerine ulaşmaları için derinlemesine kişiselleştirilmiş yönlendirmeler sunuyor. Uyku takibinden[1] kalp atış hızı izlemeye[2], vücut kompozisyonunun ölçülmesinden[3] stres yönetimine kadar bir dizi zindelik ve wellness özelliği içeriyor. Bu özellikler, kullanıcılara kendi verileri üzerinden anlamlı içgörüler sağlayarak daha zinde yaşam tarzı seçimleri yapmalarına yardımcı oluyor. Örneğin, gelişmiş uyku izleme özellikleri, uyku kalitesini artırmak için uygulanabilir tavsiyeler sunarken, vücut kompozisyonu özelliği kullanıcıların fitness hedeflerine ne kadar yaklaştıklarını görmelerine olanak tanıyor.

Kusursuz Tasarım Yenilikleri

Galaxy Watch6 Serisi, giyilebilir teknoloji deneyimini yenilikçi tasarımlarıyla daha da ileriye taşıyor, kullanıcılara gelişmiş görüntüleme, artırılmış güç, daha geniş özelleştirme ve konfor seçenekleri sunuyor. %20 daha büyük ekranda[4] okuma ve yazma işlemlerini kolaylaştırırken, kullanıcılara daha fazla metin görüntüleme imkanı ve genişletilmiş bir klavye[5] deneyimi sunuyor. Ekranın canlı ve yüksek çözünürlüğü, 2,000 nit'e varan parlaklık seviyesi ile her koşulda sıradışı görüntü kalitesi sağlıyor. Her Zaman Açık Ekran parlaklık ayarı, güneş ışığında bile ekranın rahatça okunabilmesini mümkün kılıyor.

Galaxy Watch6 ve Watch6 Classic modelleri, sırasıyla %30 ve %15 oranında daha ince çerçevelere sahip olup, cihazın ikonik yuvarlak kasasının estetiğini güçlendiriyor[6]. Seri, geniş ekrandan tam olarak yararlanan yeni ve şık saat yüzleri ile etkileşimli ve bilgilendirici bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, saat kayışlarını kolayca değiştirebilmelerini ve kişisel zevklerine uygun hale getirebilmelerini sağlayan yeni kayış seçeneklerinden faydalanabiliyor. Samsung.com üzerinden 704'ten fazla[7] benzersiz kombinasyonla kişiselleştirilebilen saatler, herkesin tarzına uygun bir seçenek bulmasına olanak tanıyor. Yeni hafif Kumaş Kayış[8] ve Uyku Koçluğu saat yüzü gibi özellikler, uyku takibi konusunda kullanıcılara rahatlık ve kolaylık sağlıyor.

Modern ve minimalist tasarımıyla göz dolduran Galaxy Watch6, Graphite ve Gümüş renk seçenekleriyle 44 mm, Graphite ve Gold ile 40 mm boyut seçeneklerine sahip. Klasik model sevenler için tasarlanmış Galaxy Watch6 Classic ise, Black ve Silver renklerinde ve 43 mm ile 47 mm boyut seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Birbirine Bağlı Cihazlarla Üst Düzey Mobil Deneyim

Galaxy Watch6 Serisi, Samsung ekosistemi içindeki diğer cihazlarla entegre olarak kullanıcıların deneyimlerini zenginleştiriyor. Örneğin, Galaxy Z Flip5[9] ile eşleştirildiğinde, saat üzerinden kamerayı uzaktan kontrol ederek fotoğraf çekim modlarını değiştirebilir ve zoom yapabilirsiniz. Ayrıca, Samsung Smart TV[10] veya Galaxy Tab S9 ile kullanıldığında, bu cihazlar fitness veya meditasyon gibi programları büyük ekranda izlerken kullanıcının aktivitelerini takip edebiliyor. Galaxy Watch6, Galaxy Buds2 Pro ile de uyumlu çalışarak, müzik dinlerken veya çağrı yaparken cihazlar arasında otomatik geçiş yapılmasına olanak tanıyor.

Eğer telefon bir yerde unutulursa, Galaxy Watch6 Serisi'ndeki gelişmiş "Telefonumu Bul" özelliği ile cihazın yeri harita üzerinden kolayca tespit edilebiliyor. Güvenlik konusunda, Samsung Knox platformu, saat üzerindeki verilerin güvenliğini sürekli olarak koruyor, böylece kişisel bilgiler her zaman güvende kalıyor.

Gelişmiş Uyku Takibi ve Koçluğu[11]

Samsung, iyi bir sağlığın temelinde iyi bir uyku olduğunu kabul ederek, uykunun üç ana unsurunu iyileştirmeyi hedefliyor: uyku süresi, kalitesi ve düzeni. Galaxy Watch6, kullanıcılarının kişisel uyku alışkanlıklarını keşfetmeye, sağlıklı rutinler geliştirmelerine ve ideal bir uyku ortamı hazırlamalarına olanak tanıyan özelliklerle geliyor.

Galaxy Watch6, kullanıcıların uykularını daha iyi anlamaları için Uyku Puanı Faktörlerine dayalı detaylı analizler sunuyor. Bu, toplam uyku süresi, uyku evreleri, uyanıklık durumları ve fiziksel ile zihinsel dinlenme durumlarını içeriyor. Ayrıca, Ulusal Uyku Vakfı ile iş birliği içinde geliştirilen kişiselleştirilmiş Uyku Mesajları[12] ile kullanıcılar her sabah uyku düzeni hakkında detaylı geri bildirim alıyor. Galaxy Watch6 ayrıca, Uyku Tutarlılığı[13] ve uyku türünü temsil eden benzersiz bir Uyku Hayvanı Sembolü ile kullanıcılarını bilgilendiriyor.

Bu serinin gelişmiş Uyku Koçluğu özelliği, kullanıcıların uyku içgörülerini pratik eylemlere dönüştürmeleri için kolay erişilebilir talimatlar, ipuçları ve hatırlatıcılar sunuyor. Yatma zamanı geldiğinde Galaxy Watch6, evlerdeki akıllı cihazların ayarlarını otomatik olarak ayarlayarak, Uyku Modu'nu etkinleştirerek ve gerekirse cihazlardaki LED kızılötesi sensörü ile ek ışıksız veri takibi yaparak ideal bir uyku ortamı yaratılmasına yardımcı oluyor.

Genişletilmiş Zindelik ve Fitness Özellikleri

Fitness özellikleri giderek daha kişisel bir nitelik kazanarak, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürme sürecinde onları motive etmeyi amaçlıyor. Vücut Kompozisyonu[14] özelliği, iskelet kası, metabolizma hızı, vücuttaki su miktarı ve yağ oranı gibi temel ölçümleri sağlayarak, kullanıcının fiziksel durumuna dair kapsamlı bir bakış açısı sunuyor. Bu, hedefler koymak, gelişimi takip etmek ve kişiselleştirilmiş egzersiz tavsiyeleri almak için özel bir yöntem sağlamanın yanı sıra, Whisk ile yapılan yeni iş birliği sayesinde beslenme önerileri almayı da içeriyor.[15]

Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı özelliği, kullanıcının fiziksel kapasitesini analiz ederek, yağ yakmadan yoğun antrenmanlara kadar kişiye özel hedefler belirlemelerine yardımcı olmak üzere beş farklı koşu yoğunluğu seviyesi sunuyor. Yüzden fazla egzersiz takibine ek olarak, Koşu Takibi[16] özelliği, kullanıcıların parkurlardaki koşularını kaydederken, Kişiselleştirilmiş Egzersiz, onların özel egzersiz rutinleri oluşturup bu rutinleri takip etmelerine olanak tanıyor.

Kan basıncı[17] ve elektrokardiyogram[18] takibine ek olarak, Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimi[19] özelliği gece bile olsa atriyal fibrilasyonu düşündüren ritimleri izleyerek, kullanıcıların verilerini daha detaylı bir şekilde anlamalarına yardımcı oluyor. [20] Galaxy Watch6 ayrıca, gece boyu cilt sıcaklığını izleyerek, menstrüasyon döngüsü takibi dahil olmak üzere değerli bilgiler sunuyor. [21] Düşme Tespiti[22] egzersiz yaparken veya hareketsizken, hatta yataktan düşerken bile düşmeyi algılayabiliyor ve hemen bir acil servis numarası veya belirlenen kişilere otomatik olarak uyarı gönderiyor.

Uzun Pil Ömrü ve Hızlı Şarj

Galaxy Watch6 Serisi, uzun pil ömrü[23] ve hızlı şarj özelliği[24] ile kullanıcıların aktif yaşam tarzlarına ayak uyduruyor. Kısa bir şarj süresi ile saatlerce kullanım imkanı sunuyor; böylece kullanıcılar cihazlarını sık sık şarj etmek zorunda kalmıyorlar. Bu, kullanıcıların gün boyunca kesintisiz bir şekilde cihazlarını kullanmalarını sağlıyor ve onları günün her anında destekliyor.

Macera ve performans arayanlar için ise, Galaxy Watch5 Pro, gelişmiş GPS özellikleri ile dikkat çekiyor. [25] Bu model, kullanıcıların GPX Dosya Veritabanı aracılığıyla önerilen yolları keşfetmelerine olanak tanıyor ve artık yürüyüş, bisiklet, koşu, ve hiking gibi farklı aktiviteleri destekleyen Rota Egzersizi özelliğiyle sunuluyor. Bu geliştirmelerle, Galaxy Watch5 Pro, dış mekan aktiviteleri için ideal bir seçenek olmayı sürdürüyor.

Samsung Electronics, fitness ve wellness odaklı yaşam tarzını benimseyen kullanıcıları desteklemek amacıyla Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic modellerinin yer aldığı bu özel seride , zarif bir tasarım ile birleştirilmiş, kullanıcıların sağlıklı alışkanlıklar edinmelerine yardımcı olacak özellikler sunuluyor. İnce çerçeveler, geniş ve parlak ekranlar, ve kullanıcı dostu arayüzler ile Galaxy Watch6 Serisi, günün her anında kullanıcılarının yanında olmayı hedefliyor. Ayrıca, bu modeller, çeşitli saat yüzleri ve yeni kayış seçenekleri ile kişisel tarzınızı yansıtma olanağı sunuyor.

Gelişmiş işlemci ve bellek sayesinde, kullanıcılara daha akıcı ve hızlı bir etkileşim deneyimi vadeden Samsung Galaxy Watch6 Serisi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satın almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

[1] Genel sağlık ve fitness amaçları için tasarlanmıştır. Herhangi bir tıbbi durumun tespiti, tanısı veya tedavisi için kullanılmamalıdır. Tıbbi konularda tavsiye için lütfen sağlık çalışanlarına danışın.
[2] Kalp pili veya başka tıbbi implantlar kullanıyorsanız veya hamileyseniz vücut kompozisyonu özelliğini kullanılmayın. Tıbbi tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. 20 yaşın altındaysanız ölçüm sonuçları doğru olmayabilir. Ölçümler yalnızca kişiselr eferans sunmak içindir.
[3] Kalp pili veya başka tıbbi implantlar kullanıyorsanız veya hamileyseniz vücut kompozisyonu özelliğini kullanılmayın. Tıbbi tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. 20 yaşın altındaysanız ölçüm sonuçları doğru olmayabilir. Ölçümler yalnızca kişiselr eferans sunmak içindir.
[4] Ekran boyutu karşılaştırması Galaxy Watch6 Small (40 mm) ve Galaxy Watch6 Classic Small (43 mm) baz alınarak yapılmıştır. Sırasıyla Galaxy Watch5 Small (40mm) ve Galaxy Watch4 Classic Small (42mm) ile karşılaştırılmıştır. Galaxy Watch6 Large (44mm) ve Galaxy Watch6 Classic Large (47mm) baz alındığında ekran boyutu karşılaştırması %16’dır.
[5] Galaxy Watch6 Small (40mm)_ve Galaxy Watch6 Classic Small (43mm), Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch4 ClassicE kıyasla sırasıyla bildirim metninde yüzde 33 ve klavye boyutunda yüzde 13 daha fazla artış gösterir.
[6] Galaxy Watch6 Small’da (40mm), Galaxy Watch5 Small’a (40mm) göre yüzde 30 daha ince bir çerçeve bulunurken, Galaxy Watch6 Classic’te, Galaxy Watch4 Classic’e göre yüzde 15 daha ince bir döner çerçeve bulunuyor.
[7] Seçili pazarlarda samsung.com adresinde mevcuttur. Mevcut kombinasyonların sayısı pazara bağlı olarak değişebilir. [8] Ayrıca satılır. Saat kayışlarının bulunabilirliği pazara veya operatöre göre değişebilir.
[9] Galaxy S9 ve sonraki modellerde desteklenir.
[10] Bu özellik, bir Galaxy Watch serisinin uyumlu bir 2021 Smart TV veya üstü ile eşleştirilmesini gerektirir. Kullanılabilirlik pazara, modele ve bağlı cihazlara göre değişebilir.
[11] Genel sağlık ve fitness amaçları için tasarlanmıştır. Herhangi bir tıbbi durumun tespiti, tanısı veya tedavisi için kullanılmamalıdır. Tıbbi konularda tavsiye için lütfen sağlık çalışanlarına danışın.
[12]Eşleştirilmiş bir akıllı telefonda görüntülenir.
[13] En az 7 günlük uyku verisi gerektirir, buna 2 gün kapalı konum da dahildir.
[14] Kalp pili veya başka tıbbi implantlar kullanıyorsanız veya hamileyseniz vücut kompozisyonu özelliğini kullanılmayın. Tıbbi tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. 20 yaşın altındaysanız ölçüm sonuçları doğru olmayabilir. Ölçümler yalnızca kişisel referans sunmak içindir.
[15]İngilizce ve Korece dillerinde desteklenir.
[16] Kardiyopulmoner yeteneklere dayalı koşu için her bir KH bölgesinin aralıklarını güncellemek için, 4 km / s veya daha yüksek sabit hızda 10 dakikadan fazla açık havada koşmak gerekir.
[17] Kan Basıncı özelliği yalnızca belirli pazarlarda mevcuttur. Doğruluğu sağlamak için, kullanıcılar cihazlarını her dört haftada bir geleneksel bir kan basıncı manşetiyle kalibre etmelidir. Kan Basıncı özelliği hipertansiyon ve diğer rahatsızlıkları teşhis edemez ya da kalp krizi belirtilerini kontrol edemez. Kalifiye bir sağlık uzmanı tarafından geleneksel teşhis veya tedavi yöntemlerinin yerini alması amaçlanmamıştır.
[18]EKG özelliği yalnızca belirli pazarlarda mevcuttur. Geleneksel teşhis veya tedavi yöntemlerinin yerini alması amaçlanmamıştır. Bu özellik, AFib dışında bilinen aritmileri olan kullanıcılar için tasarlanmamıştır. Kullanıcılar, kalifiye bir sağlık uzmanına danışmadan cihazın sağladığı verileri yorumlamamalı veya buna dayanarak klinik eylemde bulunmamalıdır.
[19] HRN özelliği yalnızca belirli pazarlarda mevcuttur. AFib’i düşündüren her düzensiz ritim epizodunda bir bildirim sağlaması amaçlanmamıştır ve bir bildirimin olmaması herhangi bir hastalık sürecinin mevcut olmadığını göstermez. Bilinen diğer aritmileri olan kullanıcılar için tasarlanmamıştır.
[20]Bu özellikler Samsung Health Monitor uygulaması aracılığıyla desteklenir. Bulunurluk pazara veya cihaza göre değişebilir. Tıbbi Cihaz Olarak Yazılım (SaMD) olarak onay/kayıt alma konusundaki pazar kısıtlamaları nedeniyle, yalnızca hizmetin şu anda mevcut olduğu pazarlarda satın alınan saatlerde ve akıllı telefonlarda çalışır (ancak, kullanıcılar hizmet dışı pazarlara seyahat ettiğinde hizmet kısıtlanabilir). Bu uygulama yalnızca 22 yaş ve üzeri kişilerde ölçüm yapmak için kullanılabilir.
[21]Tıbbi cihaz olarak onay/kayıt alma konusundaki ülke kısıtlamaları nedeniyle, bu özellik yalnızca hizmetin mevcut olduğu ülkelerde satın alınan telefon ve saatlerde çalışır. Doğum kontrolü için tasarlanmamıştır. Şu anda hormonal doğum kontrolü kullanıyorsanız veya yumurtlamayı engelleyen hormonal tedavi görüyorsanız, bu hizmet yumurtlamayı takip etmek için yararlı olmayacaktır. Tahminler, saatinizin doğru kullanımına, giriş verilerine, çevresel koşullara vb. bağlı olarak değişebilir. 18 yaş ve üzeri kullanıcılar için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, nitelikli bir sağlık uzmanına danışmadan yapılan tahminlere dayanarak yorum yapmamalı veya klinik eylemde bulunmamalıdır.
[22]Acil durumlarda belirlenen kişiyi bilgilendirmek için ağ bağlantısı gereklidir. GPS doğruluğu, binalar gibi uydu sinyalinin önündeki engellerden etkilenebilir.
[23]Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım alışkanlıklarına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
[24]Testler Samsung tarafından, her biri Samsung telefon ile eşleştirilmiş Galaxy WatchX (BT ve LTE) ön sürüm versiyonları kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Tüm cihazlar ön sürüm yazılımı, Galaxy Watch Manyetik USB C Hızlı Şarj Kablosu (EP-OR900) ve Samsung 25W USB C Güç Adaptörü (EP-TA800) ile test edilmiştir. Şarj süresi bölgeye, ayarlara, kullanım alışkanlıklarına ve çevresel faktörlere göre değişir ve gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir. Samsung 25W USB C Güç Adaptörü (EP-TA800) ayrıca satılır.
[25]GPS işlevi internet bağlantısı gerektirir. LTE modellerinde eşleştirilmiş akıllı telefon olmadan kullanılabilir. LTE olmayan modeller eşleştirilmiş akıllı telefona Bluetooth bağlantısı gerektirir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL