• Geri dön

  • 3.887 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


K-Pop grubu BTS’nin Türkiye’deki fanları, Emaar AVM'deki Samsung Deneyim Mağazası’nda Samsung’un Universal Music Türkiye iş birliği ile gerçekleştirdiği “Yeni Albüm İlk Dinleti Etkinliği”nde bir araya gelerek BTS’nin yeni çıkan albümünü dinleme fırsatını yakaladı.

Yenilikçi ürünlerini çeşitlendirmeyi sürdüren Samsung’un geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü Galaxy S20+ ve Galaxy Buds+ BTS Edition özel seri cihazları, BTS fanları tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Samsung ve Universal Music Türkiye iş birliği ile Emaar AVM'deki Samsung Deneyim Mağazası’nda 25 Temmuz Cumartesi günü BTS Edition'a özel gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen fanlar, BTS’in “Map of the Soul:7 ~The Journey~” isimli yeni çıkan albümünü dinleme fırsatını yakaladı. Etkinliğe, BTS Army Turkey tarafından belirtilen formu ilk dolduran 30 kişinin yanı sıra ön sipariş ile Galaxy S20+ ve Galaxy Buds+ BTS Edition özel seri cihazlardan alanlar arasından yine BTS Army Turkey tarafından seçilen 10 kişi katıldı.

Samsung’un Galaxy S20+ BTS Edition ve Galaxy Buds+ BTS Edition ürünlerinin de deneyimlendiği özel stand ve BTS’ye özel tasarlanmış fotoğraf alanlarının yer aldığı etkinlikte fanlar, hem BTS’ye özel olarak üretilen, ikonik kalp ve BTS logosunu içeren ürünleri deneyimleme fırsatı buldu, hem de özel olarak hazırlanan fotoğraf alanında fotoğraflar çekildi. Ayrıca fanların birbirleri ile yarıştığı “Ne kadar A.R.M.Y.’sin?” yarışması da eğlenceli anlara sahne oldu. Yarışma sonucunda birinciye Galaxy Buds+ BTS Edition, ikinciye BTS Limited Edition Poster ve üçüncüye K-Pop Mucizesi BTS kitabı hediye edildi.

Galaxy S20+ BTS Edition ve Galaxy Buds+ BTS Edition serisi hakkında daha fazla bilgi için

https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s20/bts-edition/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL