• Geri dön

  • 3.801 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.016 İşletme görüntülenme


Beyaz eşya satın almak isteyenleri sevindirecek haber Samsung’dan geldi. Siz isteklerinizi ertelemeyin diye, Samsung ödemelerinizi 2021'e erteliyor. Samsung’un, beyaz eşyalarda geçerli “Şimdi Al, 2021’de Ödemeye Başla veya Peşin Fiyatına Vade Farksız 18 Ay Taksit Avantajından Faydalan” kampanyası başladı.

Samsung Electronics, beyaz eşya satın almak isteyenler için kampanyaya katılan tüm Samsung yetkili bayilerinde geçerli “Şimdi Al, 2021’de Ödemeye Başla veya Peşin Fiyatına Vade Farksız 18 Ay Taksit Avantajından Faydalan” kampanyasını başlattı.

1 Ağustos - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında geçerli olan kampanya, Samsung marka seçili buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre mikrodalga, ankastre fırın, ankastre ocak ve davlumbaz, hava temizleyici ve giysi bakım sistemi modelleri için geçerli olacak.[1]

Kampanya kapsamında, Halkbank Paraf Kart ile bu ürünlerin alımında tüketicilere ödemeyi 6 ay erteleme imkânı sunulmakta olup, erteleme imkânı 12 ay taksit seçeneği ile yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Tüketici dilerse 6 ay ödeme ertelemesi yerine, 6 ay ilave taksit imkânını seçerek 18 ay taksit fırsatından Halkbank Paraf Kart kullanarak yararlanabilecek.

Akbank Axess kredi kartı ile yapılacak ödemelerde ise tüketiciler 8 ve 14 taksit seçeneklerinde ilave 4 taksit seçeneğiyle, vade farksız 12 ve 18 ay taksit fırsatından yararlanabilecek.
Kampanyayla ilgili tüm ayrıntılara ve yetkili bayi listesine www.samsung.com/tr/simdi-al-2021-de-odemeye-basla adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL