• Geri dön

  • 590 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra için satışa sunulan etkileyici kılıflar, Ricardo Cavolo, Steven Wilson ve Yeye Weller'in sanatsal dokunuşlarıyla geliştirildi.

Samsung Electronics, global çapta yaptığı anlaşma çerçevesinde; Galaxy S24 cihazlarına yönelik yeni bir aksesuar serisi duyurdu. Aksesuarlar, Avrupalı sanatçılar Ricardo Cavolo (İspanya), Steven Wilson (İngiltere) ve Yeye Weller (Almanya) ile yapılan iş birlikleri çerçevesinde tasarlandı. Her sanatçının kültürel açıdan ilham verici çalışmalarıyla katkıda bulunduğu aksesuarlar, kullanıcıların günlük yaşamlarını Avrupa sanatından dokunuşlarla zenginleştirecek benzersiz fırsatlar sunuyor.

Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra için tasarlanan aksesuar serisi, üç farklı kılıftan oluşuyor. Üç sanatçı ayrıca, Galaxy Z Flip5 için yeni flipsuit kartları da tasarladı. Yakın alan iletişimi (NFC) teknolojisine sahip aksesuarlar, takıldıkları anda ekranda otomatik animasyonlar oynatmaya başlayacak. Aksesuar satın alan kullanıcılar, özel bir hediye olarak, ürünle eşleşen bir Galaxy Watch6 duvar kağıdına da sahip olacak. Bu duvar kağıdı, paket içeriğindeki kılavuz aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebilecek. 17 Ocak'tan itibaren sadece samsung.com üzerinden 16 ülkede satın alınabilecek olan koleksiyon, 26 Ocak'ta 20'den fazla pazara yayılacak[1]. Koleksiyonun ilk sunulacağı ülkeler arasında Kore, ABD, Çin, İngiltere, Almanya, Fransa, Avustralya ve Brezilya yer alıyor.

Samsung Electronics Global Marka Merkezi Başkan Yardımcısı Evelyn Kim, seriyle ilgili şunları söyledi: "Tüketicilerin kendilerini benzersiz bir şekilde daha iyi ifade etmesine imkan tanıyacak aksesuarlar sunmak için Avrupa’nın tanınmış sanatçılarıyla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birlikleri, samsung.com'da halihazırda sunmakta olduğumuz, zengin çeşide ve fark yaratan özelliklere sahip aksesuar tekliflerimizi genişletecek.”

Avrupalı Sanatçılardan Etkileyici Tasarımlara Sahip Kılıflar

İspanya'nın Barselona kentinde yaşayan Ricardo Cavolo, halk sanatı, Orta Çağ estetiği ve kabile sanatına özgü çizgilerden ilham alıyor. Eserlerinde bu alanlardaki anlatıları bir araya getirerek efsanevi bir hikaye anlatımıyla katmanlar oluşturuyor. Tanınmış "Flaming Heart" (Yanan Kalp) adlı eseri, beyaz yıldızlarla bezenmiş gök mavisi arka plan önünde yanan bir kalbin etkileyici tasvirini içeren aksesuarların temelini oluşturuyor.

Aksesuar serisine katkıda bulunan ikinci sanatçı ise serigrafi baskı tekniğine ve renk katmanlarına olan tutkusuyla tanınan, Londra merkezli İllüstratör Steven Wilson. Wilson'ın eleştirmenlerce çok beğenilen ve bir bulldog’u konu alan eseri, çarpıcı renkleri ve belirgin çizgileriyle söz konusu iş birliğinin merkezinde yerini alıyor.

Üçüncü sanatçı ise Münster, Almanya'dan, Yeye Weller. Neşeli ve sevimli karakterler yaratmak için çalışmalarında cesur renk ve detaylar kullanan, uluslararası üne sahip Yeye Weller’in en bilinen eseri "Spread Love", Galaxy S24 serisi kılıflarının, Flipsuit kartının ve Galaxy Watch6 duvar kağıdı tasarımına ilham verdi.

Şirketin çağdaş sanatçılarla gerçekleştirdiği önceki iş birliklerinin devamı niteliğindeki yeni aksesuar serisi, Samsung'un en yeni teknolojilerinden faydalanan kullanıcıların aynı zamanda kendi tarzlarını özgün sanat eserleriyle ifade etmesini de sağlayacak.

S24 Serisi aksesuarları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için https://shop.samsung.com/tr/category/galaxy-s-serisi-kiliflar/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL