• Geri dön

  • 3.509 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Samsung, yepyeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle’ın Türkiye’de ön satışa sunulduğunu duyurdu. 22 Şubat’ta başlayan sınırlı sayıdaki ön satışlar, 6 Mart gün sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Freestyle’ı satın alan kullanıcılara, Galaxy A32 akıllı telefon ve Freestyle için Baseus marka taşınabilir batarya hediye ediliyor.

Teknoloji devi Samsung, video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunan yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı ‘The Freestyle’ı ön satışa sundu. 22 Şubat’ta başlayan sınırlı sayıdaki ön satışlar, 6 Mart gecesi saat 23:59’a kadar devam edecek. Samsung, Freestyle’ın ön satış kampanyası kapsamında, müşterilere bir adet Galaxy A32 akıllı telefon ve Freestyle için Baseus marka taşınabilir batarya hediye ediliyor.

Samsung’un yeni ‘The Freestyle’ projeksiyon cihazı, akıllı hoparlörü ve ortam aydınlatma cihazı özelliklerini hafif ve taşınabilir tek bir cihazda bir araya getiriyor. The Freestyle, yalnızca 830 gram ağırlığıyla, herhangi bir alanı anında bir ekrana dönüştürmeye imkan sağlıyor. Geleneksel ve hantal projeksiyon cihazlarının aksine The Freestyle'ın çok amaçlı döner yapısı, 180 dereceye kadar dönüş sağlayarak masa, yer, duvar hatta tavan gibi tüm yüzeylerde yüksek görüntü kalitesi sağlarken ayrı bir ekran yüzeyi gerektirmiyor.

Her açıda ve her yüzeyde 100 inç’e kadar kristal berraklığında görüntü

The Freestyle, sahip olduğu teknolojiler sayesinde tüm açılardan izlenebilirken, yansıtıldığı yüzeylere otomatik olarak uyum sağlayabiliyor. Gerek oyun oynarken gerekse de evden çalışırken ikinci bir TV ekranı işlevi görüyor. ‘Otomatik Odaklama’ özelliği, The Freestyle'ın hangi açıyla yansıtıldığı fark etmeksizin, her yerde 100 inç boyutuna kadar kristal berraklığında görüntü vermesine imkan tanıyor. ‘Pasif Yayıcı’ özelliği ise kamp gibi daha kalabalık aktivitelerde derin bir ses ve temiz bas sağlıyor. 360 derecelik ses yayılımı, kullanıcılara oyun oynarken de, kamp yaparken de nerede olursa olsunlar, sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.

Hem aydınlatma cihazı hem de akıllı hoparlör olarak kullanılabiliyor

The Freestyle, kullanılmadığı zamanlarda ortam modu ve yarı saydam lens kapağı sayesinde, ortamın atmosferini değiştirebilen bir aydınlatma cihazı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda müziği analiz ederek duvara, zemine ya da başka herhangi bir yüzeye yansıtılan görsel efektleri sesle eşleştirebilen akıllı bir hoparlör olarak da çalışabiliyor.

The Freestyle projeksiyon cihazların sınırlı sayıda ön satışı 6 Mart gecesi saat 23:59’a kadar shop.samsung.com.tr ve yetkili çevrimiçi satış kanalları üzerinden devam edecek. The Freestyle için Türkiye satış fiyatı KDV dahil 15.999 TL olup kampanya kapsamında bir adet Galaxy A32 akıllı telefon ve Freestyle için Baseus marka taşınabilir batarya da hediye ediliyor. Kullanıcılar, https://shop.samsung.com/tr/the-freestyle/ formu doldurarak, fırsatları kaçırmadan sınırlı sayıyla kısıtlı bu avantajlı ön satış kampanyasından yararlanabiliyor.

Daha fazla bilgi için www.samsung.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL