• Geri dön

  • 1.190 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics Türkiye, Awards International tarafından düzenlenen, Türkiye müşteri deneyimi dünyasının en prestijli ödül organizasyonlarından “Türkiye Müşteri Deneyimi 2023”de ikisi Altın olmak üzere 3 ödüle birden layık görüldü. Şirket, “En İyi Müşteri Merkezli Kültür” ve “Müşteri Deneyiminde En İyi İnovasyon” kategorilerinde Altın; “En İyi Dijital Dönüşüm” kategorisinde ise Bronz ödül almaya hak kazandı.

Samsung Electronics Türkiye’nin Servis ve Müşteri Hizmetleri, müşteri memnuniyetini odağına alarak tasarladığı müşteri deneyimi yolculuğu ile yıllardır kazandığı ödüllere yenilerini ekledi. Çağrı merkezinden dijital kanallara, servis merkezlerinden ekolojik ve ekonomik onarım süreçlerinde sağladığı yenilikçi uygulamalara kadar çok çeşitli kanallarda yürüttüğü müşteri odaklı hizmetler ile Samsung Electronics Türkiye, “Türkiye Müşteri Deneyimi” yarışmasında 3 ödülün birden sahibi oldu.

Samsung Electronics Türkiye’nin Servis ve Müşteri Hizmetleri Departmanı tarafından geliştirilen ‘Deep-Dive Eco Repair’ projesi, müşterilere hem ekonomik hem de çevre dostu tamir fırsatları sunuyor. Geliştirilen ileri seviye onarım yöntemleri ve yüksek teknoloji içeren servis yatırımlarıyla müşterilere hızlı, ekonomik ve sürdürülebilir çözümler sağlayan proje "Müşteri Deneyiminde En İyi İnovasyon" kategorisinde Altın ödülün sahibi oldu.

Tüm kanallarda müşterilere sunulan hızlı hizmet, ekibin uzmanlığı, müşteri odaklılık ve her müşteri tarzına ve talebine göre farklılaşan hizmetler, Samsung Electronics Türkiye’ye “En İyi Müşteri Merkezli Kültür” kategorisinde Altın ödülü kazandırdı. Bu ödülün kazanılmasındaki en önemli etken, artan müşteri memnuniyeti oranları oldu.

“Kağıt israfına son!” mottosuyla birlikte hayata geçirilen “Kağıtsız Servis” operasyonu ile servis merkezlerindeki standart eğitim anlayışına son veren yenilikçi ve sürdürülebilir “Sıfır Eğitim” projesi de Samsung Electronics Türkiye’nin “En İyi Dijital Dönüşüm” kategorisinde Bronz Ödül almasını sağladı.

Alınan ödüller hakkında değerlendirmelerde bulunan Samsung Electronics Türkiye Müşteri Hizmetleri Direktörü Erbil Topgül, şunları söyledi: “Samsung, teknoloji geliştiricisi ve inovasyon lideri bir marka olarak, sunduğu ürün ve hizmetlerle müşterilerin hayatlarına her zaman değer katmayı hedefliyor. Bu misyona paralel olarak biz de servis merkezlerimizde insanı ve sürdürülebilir doğal yaşamı odağa alan, sınırlı kaynaklarımızın bilinçli tüketimi noktasında müşterilerimizle birlikte hareket eden bir yaklaşım sergiliyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin 2023 Türkiye Müşteri Deneyimi Yarışması’nda birbirinden değerli jüri üyeleri nezdinde değer görmesi ve ödüle layık görülmesi bizler için çok anlamlı bir gurur kaynağı. Başarıya giden bu yolculukta bizlerle olan tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Bu değerli ekibin katkısıyla müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

Ödül kazananlarla ilgili detaylı bilgiye https://turkiyecxa.com/winners-and-finalists-2023 adresinden ulaşmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL