• Geri dön

  • 3.869 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.016 İşletme görüntülenme


Samsung Çamaşır Makineleri Şimdi Galaxy Watch Akıllı Saat Hediyeli

Çamaşır yıkama teknolojisiyle fark yaratan QuickDrive teknolojisine sahip Samsung çamaşır makineleri kısa bir süre için Galaxy Watch hediyesiyle geliyor 

18.04.2019 - Samsung Electronics Türkiye, sektöre öncülük eden yenilikçi QuickDrive teknolojisiyle donatılmış çamaşır makinesi modellerinde 15 Nisan - 15 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak hediye kampanyasını duyurdu. Samsung Online Mağaza’dan veya kampanyaya katılan online satış noktaları üzerinde geçerli olacak kampanya kapsamında seçili çamaşır makinesi modellerini satın alanlara tasarımı ve performansıyla dikkat çeken Galaxy Watch akıllı saat hediye edilecek.

Yıkama süresini yarıya indirerek zamandan önemli bir tasarruf sağlayan QuickDrive teknolojisine sahip Samsung çamaşır makineleri yıkama performansından ödün vermeden enerji tasarrufuna da katkı sağlıyor.

Süper Hızlı modu ile çamaşırlar sadece 39 dakika içinde yıkanırken, kullanıcılar hem zamandan önemli bir tasarruf sağlıyor hem de temizlikten, enerji verimliliğinden, kumaş bakımından ve sağlamlıktan ödün vermiyor.

Kampanya hakkında detaylara https://www.samsung.com/tr/onsiparis-quickdrive-kampanyasi ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL