• Geri dön

  • 3.787 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinizde vakit geçirmek zorunda kaldığınız bu dönemde keyifli vakit geçirmek istiyorsanız Samsung Smart TV’lerin özellikleri yardımınıza yetişecek. Samsung Smart TV’ler ile evdeki yaşantınızı keyifli ve verimli hale getirecek bazı ipuçlarını sizin için derledik.

Evde çalışırken ya da spor yaparken Samsung Smart TV’niz ile yapabilecekleriniz sizi şaşırtabilir. Samsung’un en yeni televizyon modelleri, daha üstün bir izleme deneyimi sunmanın yanı sıra her türlü içeriğin keyfini daha fazla yaşamanız için tasarlanmış yeniliklerle dolu. TV’lerin sürükleyici ekranları, heyecan verici spor videolarını izlemek ve en son çıkan dizinin bölümlerini yakalamak için çok uygun. Samsung Smart TV’ler, uygulamaların ve bağlantılı cihazların yönetilmesine yönelik basit kontrollerle, evden çalışırken üretken kalmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Samsung Smart TV’nizden daha verimli yararlanmanın ipuçları şöyle:

Hareket et ve terle
Her ne kadar evden çalışırken ya da eğitim alırken her gün ev ve iş arasında gidip gelmemenin keyfini yaşasanız da gün boyunca aktif olmak önemini koruyor. Bu durum, oturma odanızı spor salonuna dönüştürmeniz anlamına da gelebilir. Neyse ki Samsung Smart TV kullanıcıları için her zevke ve yeteneğe hitap eden evde egzersiz videoları sadece birkaç tık uzaklıkta. Sadece tercih ettiğiniz bir egzersiz hizmetine tıklayın, oynatacağınız egzersiz videosunu seçin ve başlayın. Bu kadar kolay. Televizyonların yüksek çözünürlüğü sayesinde spora başlarken bir adımı bile kaçırmayacaksınız. Mevcut ya da yakında gelecek farklı hizmetlerle fitness rutininizi bir sonraki aşamaya taşımak için ihtiyacınız olan içeriği bulmak çok kolay.

Smart TV’de yer alan Samsung’un yeni Samsung Health hizmeti sayesinde, fitness ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 2020 modelleriyle birlikte Türkiye’ye gelecek ve daha sonra 2018 - 2019 model ürünlerde de aktif hale gelecek Samsung Health[1] ile hizmetin başlamasından sonraki bir yıl içinde hizmetle sunulacak kapsamlı içerik kataloğuna tamamen ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Tizen işletim sistemi ile donatılmış Samsung Smart TV’ler tek bir arayüzden, kolay kullanımı ile Youtube’dan da birçok fitness, yoga içeriklerine ulaşıp evinizi keyifli bir spor salonuna çevirebilirsiniz. Ayrıca popüler meditayon uygulaması Calm’a Samsung Smart TV’ler üzerinden erişip huzurlu ve dingin bir ortama kavuşabilirsiniz.

Evden daha rahat çalışın
Kullanıcıların evde aktif kalmasına ve eğlenmesine yardım eden bir dizi seçeneğin yanı sıra Samsung Smart TV’ler çalışma zamanı geldiğinde üretkenliği korumayı da çok daha kolay hale getiriyor. Samsung, 2019’da özel Uzaktan Erişim özelliğini kullanıma sundu. Şirketin en son Smart TV’lerinde mevcut olan bu özellik, kullanıcıların nerede olursa olsun televizyonları üzerinden kişisel bilgisayarlarına uzaktan erişmesini ve yönetmesini olanaklı kılıyor[2].

Klavye gibi giriş cihazları de Uzaktan Erişim özelliği ile Samsung Akıllı TV’lere bağlanabiliyor. Uzaktan Erişim; televizyon, bilgisayar, mobil telefon ve tabletler arasında kusursuz ekran paylaşımını kolaylaştıran Wi-Fi Direct özelliğiyle birlikte sunuluyor. Kablo ile ayrı bir HDMI bağlantısına gerek duymadan, kendi odanızdaki bilgisayara oturma odanızdaki televizyondan erişebilirsiniz. Böylece bağlı bir klavye ve fare kullanarak TV ekranında internette gezinebilir veya oyun oynayabilirsiniz.

Uzaktan Erişim sayesinde, içeriklerinizi büyük ekranda da görüntüleyebilir, televizyona bağlı cihazlarınızı klavye ve fareyle doğrudan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, web tarayıcı tabanlı bulut ofis hizmetine de Uzaktan Erişim ile erişilebilirsiniz. Bu şekilde Akıllı TV’lerinden dosyalara ulaşıp belgeler üzerinde çalışabilirsiniz. Uzaktan Erişim, öğrenciler için de eğitimi evde sürdürmeyi kolaylaştırabilecek çok çeşitli bulut temelli belgeleme hizmetleri sunuyor. Öğrenciler, bir web tarayıcısı kullanarak çevrim içi kursları ve canlı ders anlatımlarını televizyonlarının geniş ekranında tek bir notu ve ayrıntıyı kaçırmadan izleyebiliyor.

Biraz huzur ve sakinlik
Samsung QLED TV’lerdeki Ambiyans Modu sayesinde ekrandan biraz uzaklaşıp huzurun ve sakinliğin keyfini yaşayabilirsiniz. Ambiyans Modu, Smart TV’lerin kapatıldıklarında sanat eserleri, aile fotoğrafları ve diğer huzur veren içerikleri ekranda yayınlayarak rahatlatıcı bir ortam yaratmasını sağlıyor. Her şeyden uzaklaşmak istediğiniz o anlarda, Ambiyans Modu’nu televizyonunuzun arkasındaki duvarla ya da yüzeyle uyumlu bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Böylece ekranınız ortamdaki renklerle kusursuz bir uyum yakalayacak.2020 model QLED TV’lerde Tap View özelliği sayesinde televizyonunuzu kişisel fotoğraf galerinize dönüştürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Samsung’un en son televizyon modellerinde bulunan Tap View özelliği, akıllı telefonunuzu TV’ye tek bir tıkla dokundurarak fotoğrafları ve diğer içerikleri televizyonunuzun ekranına yansıtmanızı sağlıyor. QLED ekranların devrim niteliğindeki görüntü teknolojisiyle en sevdiğiniz fotoğrafların tam olarak ve hak ettikleri yüksek çözünürlük kalitesinde ekranda olduğunu bilerek dinlenmeye devam edebilirsiniz.

Bol seçenekli müzik uygulamaları ile TV’de müzik dinlemenin keyfini dilediğiniz gibi çıkarın
Samsung Smart TV müzik için de birçok farklı seçenek ile geliyor. Evde geçirdiğimiz günlerde Samsung Smart TV kullanıyorsanız, zengin müzik uygulama seçenekleri ile müziğin ritmini ekranınıza ve evinize taşıyabilirsiniz. Spotify, Deezer ve Youtube uygulamalarının yanı sıra sadece Samsung Smart TV’lerde yer alan Apple Music uygulaması sayesinde televizyonunuzda müzik dinlemenin keyfini de dilediğinizi gibi yaşayabilirsiniz. Bu kadar çok seçeneğiniz varken size düşen müziği hangi uygulamadan dinleyeceğinize karar vermek. Samsung Smart TV’lerin neler yapabildiğine sadece kısaca değindik. Serideki en son güncellemeleri ve yenilikleri öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL