• Geri dön

  • 994 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung'un yeni reklam kampanyası "Epik Dünyalar" sadece bir cihazın değil, bir dünyanın kapılarını aralıyor. Aktris Emma Myers, Galaxy S23 Ultra ile farklı dünyalara yolculuk yaparken izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu büyülü yolculuk sırasında görülen her bir kısa film, Galaxy S23 Ultra'nın her koşulda olağanüstü kamera deneyimi sunmasıyla ve dünyanın dört bir yanından yetenekli videographer'ların katkılarıyla hayat buluyor.

Samsung Electronics "Epic Worlds" (Epik Dünyalar) filminin tamamlandığını duyurdu. Tüm sahneleri Galaxy S23 Ultra ile çekilen bu benzersiz sinematik film, farklı film türlerinin ortak noktalarını yakalayarak mobil içerik oluşturma imkanlarını yeniden tanımlıyor. Tamamlanmış hali neredeyse tamamen kitle kaynaklı (crowd-sourced) çekimlerden oluşan "Epic Worlds" filmi, açık iş birliğinin de gücünü gözler önüne seriyor.

Yeni bir hikaye anlatımı yaklaşımıyla çekilen kısa filmde Netflix'in "Wednesday" dizisindeki rolüyle tanınan Emma Myers, bilim kurgu, film noir, western, fantezi ve aksiyon-gerilim türlerinde bir yolculuğa çıkıyor. Emma Myers baş kahramanı canlandırsa da filmin kahramanı olarak Galaxy S23 Ultra'nın Gece Modu öne çıkıyor. Düşük ışıklı sahneleri çekerken kullanılan, benzersiz yeteneklere sahip Gece Modu (Nightography), filmde gerçekten de sinematik netlikte ayrıntılar sunuyor.

Filmde kullanılan merkezi hikaye anlatımı yöntemi, birbirini tamamlayan içeriklerin oluşturulmasına ilham verdi. Galaxy Team Influencer'ları, dünyanın dört bir yanında kendi sahnelerini çekti. Tümü Galaxy S23 Ultra ile çekilen birbirinden bağımsız bu parçalar, "Epic Worlds” filmini merkeze alarak projenin bütünüyle uyumlu hale getirildi.

'Epic Worlds' yarışmasında Türkiye'yi temsil eden iki yıldız: Erdem Yılmaz ve Nurdan Usta
Erdem Yılmaz ve Nurdan Usta, Samsung tarafından düzenlenen uluslararası seçmelerde büyük bir başarı elde ederek Türkiye'yi gururla temsil etti. Tüm Samsung ülkeleri arasında yapılan bu rekabetçi seçim sürecinde, sadece 9 kişinin yer aldığı prestijli listeye girmeyi başararak, filmlerinin tüm dünyada yayınlanan bu önemli içerikte yer almasını sağladılar. İki yetenekli ismin katkıları, Samsung'un "Epic Worlds" dünyasını zenginleştirerek, global izleyiciye Türkiye'nin estetik zenginliğini ve hikaye anlatıcılığını sunuyor. Onların gözünden yansıyan epik dünyalar, Galaxy S23 Ultra'nın eşsiz ekranında hayat buluyor.

Samsung'un bu büyüleyici kısa film serisi, sıradan bir telefonun ötesine geçerek, teknolojinin sınırlarını zorlayan özelliklerini sergilemekten çok daha fazlasını yapıyor. "Epic Worlds" çatısı altında yaratılan evrensel filmler, izleyicilere Galaxy S23 Ultra'nın basit bir iletişim aracı olmanın ötesinde, kişisel yaratıcılıklarının ve hayal dünyalarının kapılarını araladığını hissettiriyor. Filmler, izleyicilerin gözlerini bu eşsiz cihazın kamerasıyla yaratabilecekleri sonsuz imkanların vizyonuna açıyor. Galaxy S23 Ultra'nın imkanlarına dair derinlemesine bir dalış sunan bu sahneler, kullanıcıların kendi öykülerini ve evrenlerini nasıl şekillendirebileceklerini gözler önüne sererek, sadece hayal güçlerinin sınırlarını değil, aynı zamanda teknolojinin de yeni ufuklarını keşfetmeye davet ediyor.

Emma Myers: ‘‘Böylesine muhteşem bir kısa filmi akıllı telefonla çekmek gerçekten inanılmaz bir deneyimdi’’ Emma Myers, filmle ilgili şunları söyledi, “Samsung beni Team Galaxy'nin bir parçası olmaya davet ettiğinde çok heyecanlandım. Böylesine muhteşem bir kısa filmi akıllı telefonla çekmek gerçekten inanılmaz bir deneyimdi. Tüm süreci ve sonucu çok sevdim. Böyle benzersiz projeler çok ilgimi çekiyor. Samsung ile çalışmak bana kendi yaratıcılığımı daha fazla öne çıkarma fırsatı sunarken kendi kısa filmini çekenlere yaratıcı bir ilham verdi. Üstün seviyede bir iş birliğinin ürünü olan ‘Epic Worlds’ filminin derlenmiş halini herkesin görmesi için sabırsızlanıyorum.”

‘‘Epic Worlds’’ filminin yönetmeni Zee Ntuli ise, “Dürüst olmak gerekirse film beni çok şaşırttı. Galaxy telefonun yapabildiklerinden inanılmaz derecede etkilendim. Beni asıl şaşırtan ise telefonun düşük ışıkta gösterdiği performans oldu. Gece Çekimi olağanüstü bir özellik” dedi.

Proje, Galaxy'nin sinema filmlerine benzer içerikler yaratma gücünü göstermek için Samsung'un yüksek profilli film yapımcılarıyla iş birliği yaptığı önceki Filmed #withGalaxy kampanyalarının devamı niteliğinde. “Epic Worlds” filmi bu başarıyı, mükemmel içerik oluştururken gücün ve görüntü kalitesinin ötesine geçen cesur bir ifadeyle sürdürüyor.

Emma Myers'ın başrolde olduğu ‘‘Epic Worlds’’ filmini izlemek isteyenler, YouTube linkini ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL