• Geri dön

  • 3.633 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de satışa sunulan Samsung’un son teknolojilerle geliştirdiği, efsanevi kamera özelliklerine sahip yeni Galaxy S21 Serisi raflardaki yerini aldı. Samsung, bu seride yer verdiği özelliklerin yanı sıra üretim sürecinde ve mağazalarında aldığı hijyen önlemleriyle ve mağazalarda temassız çalışabilen deneyim alanları ile tüketicilerin alışveriş esnasındaki beklentilerini de karşılayan bir deneyim sunuyor.

Tüketicilerin üst düzey akıllı telefon deneyimini yaşayabilmeleri için geliştirilen Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S21 Serisi akıllı telefonları tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de online kanalların yanı sıra mağazalarda da satışa sunuldu. Samsung’un günün her anını efsanevi kılacak amiral gemisi akıllı telefon serisine eklediği özellikler sayesinde Galaxy S21 Serisi, günümüzün yaşam tarzına mükemmel bir uyum da sağlıyor.

Samsung, bu seride yer verdiği özelliklerle tüketicilerin günümüz şartlarında bir akıllı cihazdan beklediği deneyimleri sunarken üretim sürecinde ve mağazalarında aldığı hijyen önlemleriyle de tüketicilerin güvenilir bir şekilde alışveriş yapmalarını mümkün kılıyor. Galaxy S21 Serisi cihazlarınızı ister online siparişle ister tüm hijyen önlemlerinin alındığı Samsung mağazalarından gönül rahatlığıyla satın alabiliyorsunuz. Alınan güvenlik önlemleri arasında sosyal mesafe, vücut sıcaklığı ölçümü, zorunlu maske kullanımı ve mağazadaki yüzeylerin sıklıkla temizlenmesi de bulunuyor. Üstelik cihazlar fabrikada dezenfekte edilirken mağazalarda sergilenen ürünler de rutin olarak dezenfekte işleminden geçiyor.

Ek olarak Samsung Emaar SES-L Mağazası hijyen önlemlerinden ödün vermeden müşterilere ayrıcalıklı bir şekilde Galaxy S21 Serisini deneyimleme fırsatını sunmaya da devam ediyor. Ekran ve podyumdan oluşan ve düzenli bir şekilde dezenfekte edilen deneyim alanında müşteriler Galaxy S21 Serisini ve en dikkat çeken kamera özelliklerinden ‘ Yönetmen Bakışı, 8K Video ve Space Zoom’ u da daha yakından inceleme fırsatı buluyorlar.

İşte cihazların fabrikadan mağazaların vitrinlerine doğru yaptığı yolculuk:

• Samsung’un otomasyon teknolojisine sahip fabrikalarındaki kalite kontrol ekipleri, cihazlar ambalajlarına yerleştirilmeden önce son kontrolleri yapıyor.
• Samsung’un dağıtım merkezindeki ekipler, dünyanın her yerindeki mağazalara ve müşterilere ulaştırılmak üzere Galaxy S21 Serisi cihazları gönderime hazırlıyor.
• Samsung perakende ekipleri, Galaxy S21 Serisi cihazları ve mağazadaki yüzeyleri dezenfekte ederek müşteriler için hazırlıyor ve güvenlik önlemlerini gözden geçiriyor.
• Dünyanın her yerinde tüketiciler en beğendikleri Galaxy S21 Serisi cihazları satın almak için Samsung bayilerine geliyor.
• Samsung’un mağazadaki ekipleri de tüm hijyen önlemlerini alarak en son yenilikleri sahip oldukları uzmanlık ve rehberlikle müşterilere tanıtıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL