• Geri dön

  • 271 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Sıcaklar gelmeden klima almak isteyenler için Samsung'un 360 Kaset tipi kliması, Booster Fan teknolojisi ve kanatsız yapısıyla geniş alanlara konforlu serinlik veriyor. İnovatif dairesel tasarımı ile birçok mekana estetik bir uyum sağlarken kablosuz uzaktan kumanda ve LED ekranı kullanım kolaylığı sağlıyor. Etkileyici serinletme performansını şık bir tasarımla birleştiren model, iç mekanlar için ideal bir çözüm sunuyor.

Samsung Electronics, 360 Kaset tipi klimasıyla, iç mekan serinletme deneyimini yenilikçi teknolojilerle zenginleştiriyor. Bu model, fonksiyonellik ve tasarımı birleştirerek her türlü mekana uyum sağlayan modern bir çözüm sunuyor. Gelişmiş Booster Fan teknolojisi ile donatılmış 360 Kaset tipi klima, serin havayı geniş bir alana dağıtarak, serinliği tavana paralel bir şekilde yayıyor. Kanatsız tasarımı sayesinde, soğuk rüzgar hissi olmadan serinlik sunuyor ve hava akışını engelleyen unsurların olmaması, serinliğin odanın her köşesine yayılmasını mümkün kılıyor.

Booster Fan teknolojisi: Konforlu serinlik

Samsung'un 360 Kaset tipi kliması, Booster Fan teknolojisiyle geliştirildi. Rüzgar yönünü kontrol eden kanatların yerine geçen Booster Fan sayesinde, yatay hava akışı sağlanıyor. Bu da 360 Kaset tipi klimayı özel kılan yenilikçi bir özellik olarak dikkat çekiyork 360 Kaset tipi klima en sıcak yaz aylarında bile iç mekanların ferah ve konforlu kalmasını sağlıyor.

Kanatsız tasarım: Doğal rüzgarın nazik dokunuşu

Samsung'un 360 Kaset tipi kliması, inovatif teknolojisi ve tasarımı sayesinde soğuk rüzgar hissi oluşturmadan serinlik yaratıyor.[1] Kanatsız yapısı sayesinde, serinliğin eşit bir şekilde yayılmasını sağlıyor. Hava akışını engelleyen herhangi bir unsur bulunmadığından, serin hava odaya nazikçe dağılıyor. Bu sayede, kullanıcılar soğuk hava akımlarının rahatsız edici etkisini hissetmeden, doğal ve konforlu bir serinlik deneyimi yaşayabiliyor. Kanatsız tasarım, aynı zamanda havanın uzağa yayılmasını ve düşük açılarda dahiyüksek hava çıkışı performansını mümkün kılıyor.

Mekana uyum sağlayan inovatif dairesel tasarım

360 Kaset tipi klimanın dairesel tasarımı, cihazın sağladığı rahatlatıcı atmosferin temelini oluşturuyor., Rüzgarın doğrudan temasını engelleyerek ve 'kör noktalar' oluşturmadan havayı eşit bir şekilde yayarak konforlu bir deneyim sunuyor. Klimanın dairesel tasarımı, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek, her türlü iç mekana uyum sağlıyor. Modern ve sofistike görünümü, dairesel şekli ile modern mimari tasarımlar arasında rağbet gören açık tavanlarda kullanıldığında şık bir tasarım öğesi olarak öne çıkıyor.

İnovatif tasarımı, klimayı bir serinletme cihazı olmaktan çıkarıp, mekanın bir parçası haline getiriyor. Doğada görülen eğrilerden esinlenilen bu dairesel tasarım sayesinde, 360 Kaset tipi klima birçok mekana uyum sağlıyor. Kullanıcılar, dairesel ön paneli kişiselleştirerek, ister ulusal bir bayrağı, ister bir marka logosunu, isterse çeşitli renkli ışıkları tercih ederek kendi istedikleri atmosferi yaratabiliyorlar.

Kablosuz uzaktan kumanda ve LED ekranla kullanıcı dostu deneyim

Samsung’un 360 Kaset tipi kliması, kullanım kolaylığı için dairesel LED ekran ve kablosuz uzaktan kumanda ile donatıldı. LED ekran, havanın anlık olarak hangi yöne üflendiğini gösteriyor. Böylece kullanıcılar tek bir bakışta havanın dağılım yönünü anlayabiliyor. Kablosuz uzaktan kumanda ise, kullanıcıların konforunu bozmadan klimanın her yönden kontrol edilmesini mümkün kılıyor.

Serinletme teknolojisinde yeni bir dönem başlatan Samsung 360 Kaset tipi klima hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satın almak isteyen tüketiciler, bu adrese ziyaret edebilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL