• Geri dön

  • 717 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Bağlantılı Bir Dünyada Güvenliğin Sunduğu Rahatlık

Samsung Knox ile veriler koruma altında

Samsung Electronics, akıllı telefonlardan TV’lere ve ev aletlerine kadar değişen bağlantılı cihaz ekosisteminde tüketicilerinin güvenliğini, üst düzey güvenlik platformu Knox ile sağlıyor. Knox Platformu, dünya genelinde güvenlik kurumları ve kritik sektörler tarafından belirlenen sıkı güvenlik gereksinimlerini başarıyla karşılayarak, kullanıcılara güvenilir bir deneyim sunuyor.

Dünya genelinde 20.000'den fazla işletme, mobil cihazlarını güven altına almak ve yönetmek için Knox'a güveniyor. Knox Platformu, dünya genelinde güvenlik kurumları ve kritik sektörler tarafından belirlenen sıkı güvenlik gereksinimlerini başarıyla karşılayarak, kuruluşlara güvenilir bir mobil güvenlik çözümü sunuyor. Gartner’ın "Mobil İşletim Sistemleri ve Cihaz Güvenliği: Platformların Karşılaştırılması" başlıklı raporunda, Knox platformu 30 üzerinden 27 puan ile "güçlü" derecesi aldı. Knox platformu ayrıca rapordaki Tüm Kurumsal Yönetilen Güvenlik kategorilerinde de "güçlü" dereceler aldı.

Samsung’un güvenli ekosistemi yeni inovasyonlarda daha da büyüyor
Samsung Electronics, birden fazla cihazın birbirine bağlandığı ve bilgi paylaştığı günümüzün hiper bağlanabilirlik çağında, güvenlikten asla ödün vermiyor. Daha fazla kullanıcıyı her zamankinden daha güvende tutmak için çalışan Samsung, yakın zamanda San Francisco’da düzenlediği Samsung Developer Conference’ta ürün ve hizmet ekosistemi genelinde birçok güvenlik inovasyonu tanıttı. Bu yenilikler, yedeklenen ve geri yüklenen Samsung Cloud verileri için geçiş anahtarlarını, uçtan uca şifreleme özelliklerini, Samsung Knox Matrix güncellemelerini ve Samsung Knox Vault'un daha geniş cihaz ekosistemine genişletilmesini içeriyor.

One UI 6'nın Galaxy cihazlarında piyasaya sürülmesi ve Samsung Knox Matrix[1] güncellemesi, Samsung'un bağlı cihazların bir ekosistem içinde birbirleriyle güvenle bağlantı kurabildiği bir gelecek vizyonunu daha da ileriye taşıdı. Knox Matrix, güvenlikten ödün vermeden, birden fazla cihaz arasında geçiş anahtarları paylaşımının uygun bir yöntemini sağlayarak, şifreler konusunda devrim niteliğinde bir adım atıyor.

Geleceğin cihaz ekosistemlerini güvende tutacak inovasyonların yanında, Samsung, en güçlü güvenlik çözümlerini bugün kullanımda olan daha fazla cihazla entegre ediyor. Samsung Knox Vault, sadece en üst segment cihazlarında değil, geniş ürün gamındaki birçok modelinde de sunularak daha fazla kullanıcıyı güvende tutuyor, kullanıcılara cihazlarını güvenle kullanabilmeleri için daha fazla seçenek sunuyor. Knox Vault, PIN kodları, parolalar ve desenler gibi kilit ekranı bilgileri de dahil olmak üzere, bir cihazdaki en hassas verilerin korunmasını, sistemin ana işlemcisinden ve belleğinden fiziksel olarak izole edilmiş güvenli bir kullanım ortamı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL