• Geri dön

  • 1.616 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatıyor.

İnovasyonu odağa alan teknolojileri her alanda geliştirmeye devam eden Samsung, 1 Haziran - 31 Ağustos 2023[1] tarihleri arasında gerçekleşecek satın alımlarda, Samsung WindFree™ klima modelleri için mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatma fırsatı sunuyor. Samsung WindFree™ klimalar, rüzgarsız serinlik, enerji verimliliği, sessiz çalışma gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Klimaların WindFree™ modu rüzgarı direkt olarak hissetmenizi engellerken bulunduğunuz alanı soğuk hava akımı olmadan dengeli bir şekilde serinletiyor. Hava akımı düşük olduğundan daha keyifli bir şekilde serinleme sağlıyor. Durgun havayı[2] kullanan bu sistem, homojen iklimlendirme sağlayarak yumuşak bir esinti yaratıyor. Samsung WindFree™ klimalar, bulunduğu ortamı rüzgarsız bir şekilde uçtan uca serinletirken tasarımıyla da ortama şıklık katıyor.

WindFree™ teknolojili klimalar, aynı zamanda WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlıyor[3]. Samsung’un yenilikçi WindFree™ teknolojisi rüzgarsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra yüzde 77’ye varan enerji tasarrufu[4] sunuyor. Klima WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor. Enerji verimliliği yüksek WindFree™ klimalar ile enerji tasarrufu sağlayarak rahatlıkla serinlemek mümkün.

Samsung WindFree™ klimalarda 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için bu linke tıklayını

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL