• Geri dön

  • 279 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics, seçili büyük ekran TV modellerini avantajlı fiyatlarla sunduğu Büyük TV Günleri kampanyasını başlattı. Bu yıl 9. defa düzenlenen ve 2 Nisan’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 35.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediye ediliyor.

Samsung, 2016 yılından bu yana her yıl düzenlediği ve bu yıl 15 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen ‘Büyük TV Günleri’ kampanyası ile başta üstün teknolojili NEO QLED, QLED ve Lifestyle olmak üzere çeşitli Samsung TV modellerine avantajlı teklif ve fiyatlar ile sahip olma fırsatı sunuyor. 2 Nisan’a kadar geçerli kampanya[1] kapsamında[2]; Samsung markalı seçili model televizyonlardan birini satın alan ve kampanya şartlarını yerine getirenlere 35.000 TL’ye[3] varan Para Yüklü Kart hediye ediliyor.

18 yıldır global TV pazarında lider[4] konumunu sürdüren teknoloji devi Samsung’un ‘Büyük TV Günleri’ kampanyası, son teknoloji seçili Samsung TV modellerini avantajlı fiyatlarla sunarak daha fazla kullanıcıyı üstün görüntü kalitesi ve ses deneyimiyle tanıştırıyor. Samsung’un Para Yüklü Kart ile büyük indirim fırsatları sunduğu Büyük TV Günleri kampanyasıyla kullanıcılar, Türkiye A Milli Futbol Takımının da yarışacağı bu yılki Avrupa Kupası heyecanını evlerinin rahatlığında adeta stadyumdaymış gibi yaşayabilecek.

“Büyük TV Günleri” kampanyasında Samsung’un NEO QLED, QLED, OLED, Lifestyle, The Premiere ve The Freestyle modelleri arasından seçili TV ürünlerini alan ve kampanya şartlarını sağlayan herkes, 2.500 TL’den başlayarak 35.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi alabilecek.

Kampanya ile ilgili tüm detaylar için bu adresi ziyaret edilebilir ya da 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilir.

[1] Satın alınan televizyonların 09.04.2024 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi ile kurulumunun yapılması ve TV kurulumunu yapan servis teknisyeni tarafından kampanya ön başvuru işleminin yapılması gerekmektedir.
[2] Tüketicilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için satış noktasında TV satın alımı öncesinde Samsung TV Fırsatları platformuna kayıt olması ve kampanya katılım kodu alması gerekmektedir.
[3] 35.000-TL, Para Yüklü Kart kampanyası kapsamında kazanılabilecek en yüksek miktar olup yalnızca QE98QN990CTXTK model ürün satın alan ve kampanya şartlarını yerine getiren katılımcılar bu tutarda Para Yüklü Kart kazanma fırsatı elde edecektir.
[4] Omdia’nın 2024 tarihli araştırması uyarınca tüm dünyadaki televizyon grubu ürünlerinin 2005-2023 yıllarına ilişkin satış adetleri ve pazar paylarına dayanmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL