• Geri dön

  • 3.758 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Samsung’dan Heyecan Verici ‘O Cuma Bu Cuma’ Kampanyası

Dünyanın heyecanla beklediği, tüketicilere çeşitli indirim avantajları sağlayan Black Friday, ‘O Cuma Bu Cuma’ kampanyası ile Samsung’da daha önce hiç olmadığı şekilde karşılanıyor. Samsung’un online mağazası Shop.Samsung.com’dan alışveriş yapan tüketiciler, hızlı teslimat avantajı[1] ile özel indirimlerden yararlanıyor.

Samsung Electronics, tüm dünyanın merakla beklediği Black Friday için ‘O Cuma Bu Cuma’ kampanyasını hazırladı. Halihazırdaki Samsung Online Mağaza üyeleri ve 27 Kasım saat 23:59’a kadar, https://shop.samsung.com/tr/o-cuma-bu-cuma web sitesinden erişilebilecek üye olma seçeneğinden Samsung Online Mağazasına üye olan tüketiciler, özel indirimlerden öncelikli satın alma fırsatıyla faydalanabilecekler

. Kampanyaya[2] dahil ürünler stoklarla sınırlı olup bu ürünler arasında cep telefonu, aksesuar, TV, beyaz eşya, klima, monitör ve tablet ürünleri bulunuyor.

[1]İstanbul’da 24 saat içinde teslimat gerçekleştirilecektir.
[2] Samsung Online Mağaza O Cuma Bu Cuma 28 Kasım Kampanyası Koşulları
Kampanya, 28 Kasım 2019 saat 00.00 - 28 Kasım 2019 saat 23.59 arasında, sadece shop.samsung.com/tr’de (“Samsung Online Mağaza”) shop.samsung.com/tr/o-cuma-bu-cuma sayfası üzerinden satın alınan siparişlerde 27 Kasım 2019 (23.59) a kadar shop.samsung.com/tr’ye üye olan kullanıcılar için geçerlidir.
27 Kasım 2019 (23.59) a kadar shop.samsung.com/tr’ye üye olan kullanıcılar, 28 Kasım 2019’da öncelikli olarak ilgili kampanya sayfasındaki ilgili indirimlere ek indirimlerden faydalanma fırsatına sahip olacaklardır. Bu avantaj 28 Kasım 2019 (00.00) itibarıyla başlayacak olup 28 Kasım 2019 (23.59) itibarıyla sona erecek; bahse konu üye kullanıcılar bu andan itibaren diğer kullanıcılar gibi değerlendirilecektir.
BF kampanyası dahilinde shop.samsung.com/tr/o-cuma-bu-cuma sayfasında yer alacak seçili ürünlerde sınırlı stokta olmak kaydıyla çeşitli fiyat indirimleri yapılacaktır.* Samsung Online Mağaza’dan yapılacak alışverişlerde ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir. Samsung gerekli bildirimleri web sitesi üzerinden duyuracaktır. 24 saatte hızlı teslimat sadece İstanbul için geçerlidir.
Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir.
Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların siparişleri ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait siparişleri iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)
Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’ na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3. kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler.
Kampanya hakkında sorularınız için 444 77 11 Samsung çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel kampanya koşulları ile Samsung mağaza listesi www.samsung.com/tr web sitesindedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL