• Geri dön

  • 3.596 Görüntülenme

  • 652 Haber

  • 18.043 İşletme görüntülenme


Katlanabilir akıllı telefonlar kullanıcılar için en yeni mobil teknolojilerinin öncüsü haline gelecek. Teknoloji ile trendi buluşturarak popüler bir konsepte dönüşen katlanabilir telefonlar pek çok ülkede milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Teknoloji devi Samsung, katlanabilir telefonlardaki geleceği sadece öngörmekle kalmıyor, aynı zamanda öncüsü olarak hareket ediyor. Katlanabilir telefonlara olan talebin artacağını öngören Samsung, üretim tesislerinde gerekli hazırlıkları tamamlıyor. Bükülebilir ve ultra ince camlar Samsung’un kritik ve hassas üretim süreçleri sayesinde daha çok sayıda üretilebiliyor.

Samsung, bu bakış açısıyla bugüne kadarki en yeni ve akıllı katlanabilir telefon modellerini kullanıcılara tanıtmaya hazırlanıyor; “Galaxy Unpacked: Hayatı İkiye Katla” etkinliği 10 Ağustos’ta tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de canlı yayınlanıyor. Bu heyecan verici ve sınırları baştan yazacak dönüşü, kullanıcılar Türkiye saati (TSİ) ile 16.00’da Samsung.com ve Samsung YouTube kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL