• Geri dön

  • 1.410 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Galaxy tutkunları, en son Galaxy yeniliklerini ve deneyimlerini keşfetmek için interaktif Samsung Alanlarını ziyaret edebilirler.

Samsung Electronics Co. Ltd. bugün, Güney Kore'de Seul ve ABD'de New York dahil olmak üzere dünya çapında yedi interaktif Galaxy Deneyim Alanı açacağını duyurdu. 26 Temmuz'da Seul'de düzenlenecek olan ‘Galaxy Unpacked’ etkinliğinde tanıtılacak olan bu alanlarda, ziyaretçiler Samsung'un en son mobil cihaz yeniliklerini keşfedebilecek.

"Ziyaretçilere kendilerini en yeni Galaxy ekosistemine dahil etme ve günlük yaşamlarını nasıl zenginleştirebileceğini bizzat görme şansı sunduğumuz için son derece heyecanlıyız" şeklinde belirten Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Sorumlusu Stephanie Choi sözlerine şu şekilde devam etti: "Tüm ziyaretçilerimizi global Galaxy Deneyim Alanlarımızdan birinde interaktif ve kişiselleştirilmiş bir ortamda ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Samsung, tüketicileri Flip tarafına geçmeye davet ediyor. Kapsayıcılığı temel alan ve sınırların ötesine geçen yeni bir düşünme ve yaşama biçimini keşfetmeye çağırıyor.

Galaxy tutkunları, eğlenceli ve renkli temalı alanları ziyaret ederek en yeni cihazlara göz atabilir, Galaxy bağlantılı ekosistemin potansiyelini görebilir ve interaktif sergilere katılabilirler. Ziyaretçiler, en yeni Galaxy cihazların tasarım hikayeleri hakkında daha fazla bilgi edinecek, en yeni özelliklerinden bazılarını ve yakında piyasaya sürülecek olan Galaxy cihazların oyun performansı ve çoklu içerik görüntüleme gibi işlevleri açısından güçlü yönlerini keşfedebilecekler.

Ziyaretçiler, belirli Galaxy Deneyim Alanlarında sınırlı süreli Samsung ürün hediyelerinden de yararlanabilirler. Galaxy Experience uygulamasını indirdikten sonra, mağaza ile etkileşime girerek -uygulama üzerinden mağazada kayıt yaptırarak ya da alan etkinliklerine katılarak - puan biriktirebilirler. Kullanıcılar daha sonra uygulamada topladıkları puanlarla hediye ürünler için alışveriş yapabilirler.

Galaxy Unpacked ve Galaxy Deneyim Alanları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için www.samsung.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Galaxy Deneyim Alanları:

• Seul: 28 Temmuz-20 Ağustos'ta, 41-1, Seongsui-ro 7-gil, Seongdong-gu, Seoul, Republic of Korea adresinde,
• Busan: 28 Temmuz-20 Ağustos'ta, 5, Gwanganhaebyeon-ro 255beon-gil, Suyeong-gu, Busan, Republic of Korea adresinde,
• New York: 26 Temmuz-20 Ağustos'ta, 50 W 34th St., New York, NY 10001, U.S. adresinde,
• Berlin: 26 Temmuz – 22 Ağustos'ta, Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin, Germany adresinde,
• Paris: 26 Temmuz-22 Ağustos'ta, Westfield Les 4 Temp, 15 Parv. de la Défense, 92092 Puteaux, France adresinde,
• Dubai: 26 Temmuz-22 Ağustos'ta, Dubai Mall, Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai, United Arab Emirates adresinde,
• Bangkok: 26 Temmuz-20 Ağustos'ta, Central world, 999/9 Rama I Rd, Pathum Wan, Bangkok 10330, Thailand adresinde bulunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL