• Geri dön

  • 3.633 Görüntülenme

  • 651 Haber

  • 18.040 İşletme görüntülenme


Akıllı yıkama ve etkili temizlik Samsung çamaşır makineleriyle bir arada…

Samsung’dan yapay zekalı, kişiselleştirilebilir ve kullanıcı dostu çamaşır yıkama teknolojileri!

İnovatif bakış açısıyla her alanda kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve yenilikçi teknolojiler geliştiren Samsung, şimdi çamaşır yıkama ve kurutma işlemlerini daha akıllı ve hızlı gerçekleştirmeyi sağlıyor. Yapay zeka (AI) desteğiyle yıkama alışkanlıklarını analiz edebilen Samsung çamaşır makineleri, kişiselleştirilebilir ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde çamaşır yıkamayı hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor.

Teknoloji devi Samsung, bir yandan kullanıcıların hayatını kolaylaştıran üstün teknolojileri geliştirmeye devam ederken, diğer yandan da inovatif bakış açısıyla kişiye özel deneyimler sunuyor. Samsung’un kullanıcılara sunduğu çamaşır makineleri, sahip olduğu yapay zeka (AI) bazlı özellikler ile kişiselleştirilmiş, çok daha kolay ve sorunsuz bir çamaşır yıkama deneyimi sağlıyor. Ayrıca, çamaşır yıkama ve kurutma işlevini kullanıcı tercihine göre tek bir makinede buluşturan Samsung, kullanıcılara daha az maliyetle yıkama ve kurutma işlevlerini sunuyor.

Yapay zeka (AI) desteğiyle, kullanım alışkanlarını analiz ediyor, planlamayı yapıyor

Samsung’un çamaşır makinelerinde sunduğu yapay zeka (AI) desteği, kullanıcıların alışkanlıklarını öğrenerek en sık kullanılan yıkama programını ve belirli ayarları görüntülemeye imkan sunuyor. Döngüler, kullanım sıklığına göre sıralanabiliyor, kullanıcı paneli buna göre kişiselleştiriliyor. Böylece, seçenekleri ve ayarlama sürecini basitleştirirken, zamandan tasarruf etmeye yardımcı oluyor. Herhangi bir talimata ihtiyaç duymadan tüm kullanıcılar, aynı seçenekleri kolayca ayarlayabiliyor. Yapay zeka desteği sayesinde; Samsung 'Çamaşır Önericisi' kişisel çamaşır uzmanı olarak hareket ediyor ve en uygun yıkama döngüsünü öneriyor. 'Çamaşır Planlayıcı' ise kullanıcıların günlük programını optimize etmek için çamaşır yıkama sürelerini yönetmelerini mümkün kılıyor. ‘Ev Bakımı Sihirbazı’ ise sorunları uzaktan belirleyip, hızlı bir sorun giderme hizmeti sağlayarak çamaşır makinesinin optimum ve güvenli durumda çalışmasına imkan sunuyor.

QuickDrive™ teknolojisi ile çamaşırları yıkamak için daha az zaman yeterli

Samsung’un bir diğer yenilikçi ve teknolojik özelliği olan QuickDrive™ ise yıkama süresini %50’ye kadar düşürürken etkili temizlik sağlamaya yardımcı oluyor. Devrimsel bir yıkama teknolojisi sunan Q Bubble™ ile güçlü köpük üretimi gerçekleştirilirken, yıkama sırasında her bir çamaşırın bol miktarda köpüğe maruz kalması için yoğun köpük miktarına ulaşılıyor. Böylece etkili ve kısa sürede temizlik sağlanmış oluyor.

Ekstra yer kaplamadan yıkama ve kurutma konforu tek bir makinede

Samsung’un kurutma özelliğine de sahip olan ve tek bir makinede hem yıkama hem kurutma sağlayan makineleri ise kullanıcılara büyük kolaylık sunmaya devam ediyor. Samsung’un kurutma teknolojileri, ‘Otomatik Döngü’ bağlantısı teknolojisi ile yıkama ve kurutma işlemlerini en basit hale getiriyor. Samsung ‘Smart Things’ uygulaması üzerinden eşleştirilebilen bu özellik, kurutma işlevine sahip olan Samsung çamaşır makinelerinde, yıkama makinesindeki programı otomatik olarak dikkate alıyor, kurutma işleminin de buna göre başlamasını sağlıyor. Ayrıca, seçilen yıkama programına göre doğru kurutma programını önerebiliyor.

Samsung çamaşır makineleri ile daha fazla bilgi almak için https://www.samsung.com/tr/washers-and-dryers/washing-machines/ adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL