• Geri dön

  • 3.966 Görüntülenme

  • 652 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Sihirbaz Oz Bu Sefer İşitme Engelli Çocuklar İçin Sahneliyor

L. Frank Baum’un unutulmaz çocuk klasiği Sihirbaz Oz, Samsung çalışanları tarafından işitme engelli çocukların eğitimlerine destek olmak için yeniden uyarlanıyor. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde 28 Nisan Pazar günü saat 16:00 ve 19:00’da gerçekleşecek Sihirbaz Oz tiyatro oyununun tüm gelirleri Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlanıyor. İstanbul Devlet Operası Sanatçısı ve Dublaj Sanatçısı Özlem Abacı ve İstanbul Devlet Operası Rejisörü Esra Tütüncü tarafından uyarlanan oyun, izleyenleri Sihirbaz Oz’un masalsı dünyasında macera dolu bir gezintiye çıkacak. 

Samsung Electronics Türkiye, 0-5 yaş aralığındaki işitme engelli çocukların okul öncesi eğitimlerini desteklemek adına Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) ile yeni bir proje hayata geçiriyor. Samsung çalışanlarının L. Frank Baum’un unutulmaz çocuk klasiği Sihirbaz Oz’u yeniden uyarladığı çocuk oyunu, 28 Nisan tarihinde iki oyun olarak BKM’de sahnede olacak. Samsung Electronics Türkiye 11 gönüllüsü ve 8 işitme engelli öğrenci oyun esnasında birlikte dans edip, şarkı söyleyeceklerdir.
Proje ile, işitme engelli çocukların erken çocukluk ve okul öncesi dönemde akranlarıyla paralel bir gelişim göstermeleri için eğitimlerine destek sağlanması ve farkındalık yaratılması hedefleniyor. Samsung ve ÇED bu ihtiyaçtan hareketle işitme engelli çocukları ve ailelerini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği proje’nin biletlerini aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

https://www.mobilet.com/bucket-event/sihirbaz-oz-tiyatro-oyunu-3934

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.comadresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Çocuk Eğitim Derneği
İşitme engelli bireylerin yeterli ve kaliteli eğitim almalarını sağlamak amacı ile kurulmuş olan dernek İstanbul Ataşehir’de 0- 6 yaş arası işitme engelli çocuklara erken dönem, okul öncesi dönem eğitimleri, anaokulu bölümünde altı yıllık eğitimlerini tamamlayıp ilkokula geçen mezunlarına hafta sonu etüt saatleri eğitimleri vermekte ve sosyal aktivitelerle gelişimleri desteklemektedir. Ayrıca eğitim merkezinde çocukların ailelerine aile eğitimleri ve danışmalık hizmetleri verilmektedir. Öğretmen eğitimleri ve farkındalık seminerleri ile toplumda işitme engelli çocukların beyin gelişiminin en hızlı olduğu bu dönemde eğitim almalarının gereklilikleri üzerine çalışmalar yürütmektedir. Diğer projelerini www.cocukegitimdernegi.org.tr Adresinden takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL