• Geri dön

  • 3.608 Görüntülenme

  • 650 Haber

  • 18.040 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics, bu yıl daha da genişleyen monitör ve ekran ailesiyle CES 2022 kapsamında gerçekleştirilen ‘CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nde tam 9 ödüle layık görüldü.

Samsung Electronics, teknoloji alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de tanıttığı monitör ve ekran ailesi ile 9 ödül birden kazandı. CES 2022 İnovasyon Ödülleri kapsamında Samsung’un 55 inç Odyssey Ark, 49 inç Odyssey Neo G9, 32 inç Odyssey Neo G8, 34 inç Odyssey G8, 32 inç M8 akıllı monitör ve 32 inç S8 yüksek çözünürlüklü monitör gibi yenilikçi ve ileri teknoloji monitörleri ödül almaya hak kazandı. Samsung, CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nde aldığı toplam 9 farklı ödül ile dünyanın en büyük ve prestijli elektronik fuarında yeni bir rekora imza attı.

CES'in organizatörü olan Tüketici Teknolojileri Derneği’nin (The Consumer Technology Association -CTA) sponsor olduğu CES İnovasyon Ödülleri, farklı tüketici ürünleri kategorilerinden çarpıcı tasarım ve mühendislik örneklerini öne çıkarıyor. Samsung monitörler CES İnovasyon Ödülleri'ni üst üste altı yıldır kazanarak şirketin oyun monitörleri pazarındaki dünya liderliğini pekiştirmeye devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL