• Geri dön

  • 561 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics, iklimlendirme alanındaki yenilikçi çözümlerine bir yenisini ekleyerek, Görüntülü Keşif Hizmeti ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Bu hizmet, çok sayıda klima modeli arasından en uygun seçeneği belirlemek için uzman yardımı sunuyor. Kullanıcıların evlerine veya iş yerlerine özel olarak sunulan klima alternatifleriyle, hem konforlu hem de enerji verimliliği yüksek bir yaşam alanının kapıları aralanıyor. Samsung, Görüntülü Keşif Hizmeti ile kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun klima modelinin belirlenmesinde destek oluyor. Yaşam alanlarına en uygun klima seçeneğinin hangisi olduğunu öğrenmek için Samsung Görüntülü Keşif Hizmeti’nden faydalanmak mümkün.

Samsung Electronics, müşterilerinin konforunu en üst düzeyde tutarak, yaşam alanlarına uyum sağlayacak çözümler geliştirmeye devam ediyor. Samsung Görüntülü Keşif Hizmeti, kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun klimayı seçmelerine yardımcı olmak amacıyla split ve multi sistemlere özel çevrimiçi keşif hizmeti sunuyor. Samsung kullanıcılarına özel olarak geliştirilen Görüntülü Keşif Hizmeti’nden 31 Aralık 2024’e kadar ücretsiz olarak yararlanmak mümkün.

Birbirinden farklı teknolojilerle donatılmış Samsung klima çeşitleri arasından seçim yapmakta zorlananlar, Görüntülü Keşif Hizmeti’ne uzaktan bağlanarak Samsung uzman ekipleriyle ihtiyaçlarına uygun ürünleri belirleyebiliyor. Uzman ekibin kapasite hesabı yaptıktan sonra montaja uygun yeri belirlemesi sayesinde ihtiyaca göre klima modeli seçimi kolaylaşıyor. Böylelikle tüketicilerin akullarındaki tüm soruları uzaktan destek hizmetiyle gidermeleri mümkün oluyor.

Samsung, Görüntülü Keşif Hizmeti ile birden fazla ortama yönelik iklimlendirme çözümlerini tek bir platform üzerinden sunuyor. Kullanıcılar, internet üzerinden form doldurarak bu hizmete kolayca erişebiliyor ve Samsung’un uzman ekiplerinden görüntülü bağlantı desteği alabiliyor. Bu kişiselleştirilmiş hizmet, kullanıcıların evlerinin özel ihtiyaçlarına göre en uygun klima alternatiflerini belirlemelerini sağlıyor.

Kampanya Süreci ve Kullanım Kolaylığı

Samsung Electronics, Görüntülü Keşif Hizmeti ile ev ve iş yerleri için en uygun klimayı seçme konusunda tüketicilere uzman rehberlik sunuyor. Bu hizmet, yaşam alanlarının ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş çözümlerle, konforlu ve enerji verimli bir iklimlendirme deneyimi vadediyor. Samsung'un yenilikçi yaklaşımı ve teknolojik liderliği ile ev ve iş yerleri için ideal klima çözümleri keşfedilebiliyor.

Bu uygulama, Samsung'un iklimlendirme teknolojilerindeki öncü rolünü pekiştiriyor. Kullanıcılar, Samsung Görüntülü Keşif Hizmeti adresi aracılığıyla detaylı bilgilere ulaşabilir ve form doldurarak bu hizmetten faydalanabilirler. Görüntülü Keşif Hizmeti’nden yaralanmak için SMS ile cep telefonuna gönderilen link üzerinden görüntülü görüşme başlatmak yeterli. Uzman ekibin sesli ve görüntülü bağlantı kurmasına izin verilmesinin ardından, gerekli yönlendirmeleri takip ederek ihtiyaca uygun klima modelini kolayca belirlemek mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL