• Geri dön

  • 1.349 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics’in kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarımlar ve gelişmiş mobil deneyim sunan yeni Galaxy Watch6 Serisi ürünleri birbirinden avantajlı kampanyalarla farklı kanallardan satışa sunuldu. Satış kanalına bağlı olarak sunulan avantajlar arasında eski ürünü 1.500 TL’ye varan ek takas desteği, 500 TL hediye çeki, tarife desteği ve hediyeler yer alıyor.

Samsung Electronics tarafından tasarlanan ve üretilen Galaxy Watch6 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Galaxy Watch6 ile Galaxy Watch6 Classic ürünlerinden oluşan ve teknoloji ile hayatını kolaylaştırmak, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen tüketicilere hitap eden yeni seriyi farklı satış kanallarından çeşitli avantajlarla temin etmek mümkün. Ürünler, zincir teknoloji mağazaları, e-ticaret platformları ve telekom operatörleri tarafından satılıyor.

Zincir mağaza kanalından yapılan satışlarda getirilecek eski ürüne 1.500 TL’ye varan ek takas desteği[1] olanağı veriliyor. Bununla beraber aynı zamanda hediye kumaş kordon da sunuluyor. Online satış kanallarında ise seriden ürün alımı durumunda, 500 TL hediye çeki kazanılıyor ve kumaş kordon hediye ediliyor. Galaxy Watch6 Serisi’ni telekom operatörlerinden satın almak da mümkün. Operatörlerden yapılan alımlarda tarife desteği sunuluyor. Bu kanalda da diğer kumaş kordon hediyesi bulunuyor.

Daha ince bir çerçeve, daha kompakt bir tasarımla sunulan Galaxy Watch6 Serisi; daha büyük ve canlı bir ekranla birlikte geliyor. Aynı zamanda daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzüne sahip olan; rafine ve şık bir tasarımda bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı bir araya getiren Galaxy Watch6 Serisi artık teknoloji tüketicisiyle buluşmaya hazır.

[1] Kampanya, 27 Temmuz 2023 –16 Ağustos 2023 (23:59) tarihleri arasında, Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi (“Samsung”) tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan Samsung satış noktaları üzerinden satışa sunulmuş, stoğu bulunan Samsung Galaxy Watch 6 40mm (SM-R930), Galaxy Watch 6 44mm (SM-R940), Galaxy Watch 6 Classic 43mm (SM-R950) ve Galaxy Watch 6 Classic 47mm (SM-R960) model akıllı saat modellerinden birini satın aldıktan sonra burada belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler, tavsiye edilen satış fiyatı 999TL olan kumaş kordonu hediye olarak alabilecek ve değişim kampanyası kapsamında Watch 6 ve Watch 6 Classic modellerinde değişimde kullanacakları modelin bedeline ek 1500TL değişim desteğinden yararlanabilecektir. Tüketicinin söz konusu indirimden faydalanabilmesi için, kampanyalı ürünü satın aldığı ürün ile birlikte aynı sepete eklemesi ve/veya tek fatura ile alması gerekmektedir.

Kampanyaya dahil ürün renk ve modelleri stoklarla sınırlıdır. Tavsiye edilen satış fiyatları, indirimli satış fiyatları ve stok adetleri satış kanallarında değişiklik gösterebilir. Satış kanalları, ürünlerin indirimli/indirimsiz satış fiyatlarını belirlemede tek yetkili olup, bu konuda Samsung’un herhangi bir müdahalesi bulunmamaktadır. Kampanyadan her tüketici sadece bir kez faydalanabilir. Kurumsal alımlarda geçerli değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır (Hediye Kumaş Kordon Stok Adeti : 1000 adet). Ürünün iade edilmesi halinde indirimli fiyat üzerinden iade yapılması gerekmektedir. Değişiklikler, aşağıda belirtilen websitesinde ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir. Detaylı bilgiye 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi ve https://www.samsung.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL