• Geri dön

  • 3.639 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Samsung’un en güçlü yeni cihazları Galaxy Note20 Ultra ve Galaxy Note20 akıllı telefonları, Galaxy Buds Live kablosuz kulaklığı, Galaxy Watch3 akıllı saati ve Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletleri Bodrum Milta Marina'da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Teknolojinin lider markası Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı ve Galaxy ekosistemine mükemmel bir şekilde entegre olan yeni güçlü cihazları Bodrum’da teknoloji severlerin deneyimlemesi için görücüye çıktı.

Bodrum Milta Marina'da 21 Ağustos’a kadar, her gün saat 16.00 – 00.00 arasında açık olacak Samsung Deneyim Alanı’nda, Note serisinin en güçlü yeni üyeleri Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra; üretkenlik ve verimlilik için çok yönlü Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletler, gelişmiş sağlık özellikleriyle premium bir akıllı saat olan Galaxy Watch3; mükemmel ses kalitesiyle canlı, şık ve ergonomik Galaxy Buds Live kulaklık sergilenecek.

Ekosistemdeki tüm cihazların ana rengi olan ve teknoloji severlerden büyük beğeni toplayan Mistik Bronz renginden esinlenen deneyim alanında Kovid-19 pandemisine karşı tüm önlemlerin alınmış durumda. Ziyaretçiler, yeni özellikleri ile büyük ses getiren Galaxy Note20 serisinin S Pen’inin yanı sıra, bu cihazların oyun ve kamera özelliklerini de deneyimleme fırsatı bulacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL