• Geri dön

  • 3.843 Görüntülenme

  • 652 Haber

  • 18.043 İşletme görüntülenme


Samsung’un nefes kesen cesur bir tasarımla üst düzey mühendisliği bir araya getirerek mobil cihaz deneyiminin sınırlarını zorlayan üçüncü nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2, ön siparişle satışa sunuldu.

Samsung Electronics’in mobil cihaz dünyasında yeni bir kategori oluşturan, katlanabilir serisinin yeni nesil cihazı Samsung Galaxy Z Fold2’yi 2 Eylül – 2 Ekim arasında ön sipariş ile satın alacaklara Galaxy Buds Live hediye edilecek.

Hediye fırsatı kampanyaya katılan seçili mağazalar ile 3. taraf online kanalların yanı sıra Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr) üzerinden satın alınacak Galaxy Z Fold2 cihazlar için geçerli olacak.

Bu şık hediyenin yanı sıra Samsung, Galaxy Z Fold2 sahipleri için “Galaxy Z Premier Service” hizmetini de hayata geçirdi. Bu servis ile en iyi cihaz deneyimini sağlamak adına tasarlanan özel müşteri servisi hizmeti verilecek. Galaxy Z Serisine Özel Çağrı Merkezi için müşterilerin 0850 222 0 847 numaralı hattı araması yeterli oluyor.[1]Ayrıca yine bu hizmet kapsamında “Moto Kurye Hizmeti” de verilecek. [2] Bu hizmet sayesinde Galaxy Z Fold2 sahipleri evlerinden çıkmadan Samsung Servislerinden yararlanabilecek. Moto Kurye, cihazları evlerden alıp servise teslim ediyor ve işlemlerden sonra adresinize getiriyor. Bunlara ek olarak Galaxy Z Fold2 sahiplerine 1 yıl boyunca Ekran Koruma Desteği de sunulacak. Bu teklif ile ekran tamiri 999 TL’lik özel fiyatla gerçekleştirilebilecek. [3]

Mystic Black ve Mystic Bronze renk seçenekleriyle gelen Galaxy Z Fold2’nin Türkiye’deki tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dâhil 19.999 TL.

Galaxy Z Fold2 ön siparişi vermek için: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-z-fold2
“Galaxy Z Premier Service” hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.samsung.com/tr/support/galaxy-z-premier-service/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL