• Geri dön

  • 956 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yılında, kullanıcılarına telefonlarını manevi bir saygı ifadesi olarak ‘saygı modu’na alma çağrısı yapıyor.

Samsung Electronics Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anmak amacıyla kullanıcılarını ‘Saygı Modu’na katılmaya çağırıyor. ‘Saygı Modu’, bu özel günü anmak için telefonların karanlık moda alınması ve böylelikle bir nezaket ve hürmet ifadesi olarak kullanılması fikrine dayanıyor. Samsung Electronics Türkiye bu inisiyatifle, teknolojinin günlük hayatımızın ötesinde, tarihi ve toplumsal değerleri öne çıkarmamızı sağlayacak bir araç olarak kullanılabileceğini vurguluyor. Samsung Electronics Türkiye, Atatürk'ü anmak için teknolojiyle uyum içinde bir saygı duruşu sunuyor.

Etkinlik, Samsung’un sosyal medya hesaplarında ve dijital platformlarda özel içeriklerle destekleniyor. Kullanıcılar, sosyal medya aracılığıyla da ‘Saygı Modu’na katıldıklarını paylaşarak, geniş bir katılımla toplumsal bir bilinç oluşturabiliyor.

Samsung Electronics Türkiye’nin bu adımı, teknoloji ve tarih arasındaki köprünün nasıl kurulabileceğini ve kurumların toplumsal olaylara ne şekilde katkıda bulunabileceğini göstermesi açısından örnek teşkil ediyor.

Samsung Electronics Türkiye, herkesi bu anlamlı günün ruhunu yaşamaya, 10 Kasım sabahında, saat 09.05'te cep telefonlarını birer anma ve saygı vesilesi olarak ‘Saygı Modu’na geçirmeye davet ediyor. Samsung Electronics Türkiye’nin sosyal medya hesaplarındaki yer alan ‘Saygı Modu’ içeriğine alttaki bağlantı üzerinden ulaşmak mümkün:


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL