• Geri dön

  • 1.527 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung'un Multi Split klimaları balkon ya da bahçe gibi evin dışında bir alana yerleştireceğiniz tek bir dış ünite ile evde birden fazla odayı soğutabiliyor. Bu teknoloji, her bir oda için ayrı dış ünite kullanıldığında oluşacak görüntü kirliliğinin de önüne geçiyor.

İnovasyonu odağa alan teknolojileri her alanda geliştirmeye devam eden Samsung, sıcak havalarda serinlemenin konforlu ve tasarruflu yolunu kullanıcılara sunuyor. Samsung’un Multi Split klimaları, birden fazla odadaki klimanın tek bir dış ünite ile çalışmasına imkan sağlıyor. Multi Split klimalar ev ortamlarında yerden tasarruf ederken dışarıda da görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. Tek bir dış ünitenin kullanılması düşük ses seviyesi[1] ile çalışmasını sağlarken farklı iç ünite seçenekleri de mimari tasarımlara uyum sağlıyor.

Samsung Multi Split klimalar, gelişmiş kompresör teknolojisi sayesinde verimli ve güvenli bir performans sağlar. Dış ortam sıcaklığı 46°C olduğunda soğutmaya ve dış ortam sıcaklığı -15℃ olduğunda ısıtmaya devam ederek zorlu hava koşullarıyla başa çıkmak için ek ünitelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Akıllı Inverter Sistemi, ayarladığınız sıcaklığa hızlı bir şekilde ulaşır ve sürekli olarak konforlu bir ortam yaratmak için hassas kontrol yapmaya devam eder

Samsung’un Multi Split klima çeşitleri arasında; rahatsız edici klima rüzgarını 23.000[2] mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtan ve bu modda çalışırken aynı zamanda yüzde 77’ye[3] kadar daha az enerji tüketen WindFree™ Duvar Tipi İç Ünite, on binlerce mikro delik ile hava akışını eşit olarak dağıtarak çok daha nazik ve yumuşak bir esinti yaratan ve uzun kanatları sayesinde serinliği uzak mesafelere taşıyan WindFree™ Tek Yön İç Ünite, tüm mekanlara kolayca uyum sağlayan esnek tasarıma sahip Kanal Tipi İç Ünite yer alıyor.

Samsung Multi Split klimaları hakkında daha detayı bilgi almak için bu adresi ziyaret etmek mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL