• Geri dön

  • 1.774 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics Türkiye, sektörün öncü moda markalarından Vakkorama ile iş birliği gerçekleştirerek pop-up mağazalarda ziyaretçilerle buluşuyor. Bu özel mağazalarda, Samsung'un son teknoloji ürünleri ve Vakkorama'nın eşsiz tasarımları bir araya geliyor.

Samsung Electronics, inovatif kusursuzluğun ve öncü yenilikçiliğin zirvesinde yer alırken, sektördeki liderlik yolculuğunda sürekli evrilen ve sınırları zorlayan teknolojik harikalarıyla tanınıyor. Kullanıcılara sunduğu üstün kaliteli, fonksiyonel ve aynı zamanda estetik cihazlarıyla, teknolojiyle sanatın kusursuz birleşimini yansıtıyor. Gençlerin ve her zaman genç hissedenlerin mağazası Vakkorama; moda, sanat ve sporu tek bir çatı altında buluşturarak zamansız tasarımları, dinamik, sportif, şık ve modern koleksiyonlarıyla öne çıkıyor. Samsung ve Vakkorama'nın birleştiği bu özel mağazalarda, ziyaretçiler hem teknolojik mükemmeliyetin hem de modanın yeniliklerini ve özel tasarımları bir arada deneyimleme fırsatı buluyor.

Samsung Electronics Türkiye ile Vakkorama arasında gerçekleştirilen iş birliği sonucunda, teknoloji ve moda dünyasını buluşturan özel konseptli pop-up mağazaların ilki, İstanbul'un tercih edilen alışveriş merkezlerinden Akasya AVM'de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Samsung’un sevilen ürünleri Galaxy Z, Tab S9, Watch serileri ve Galaxy Buds2 Pro, önümüzdeki günlerde Galataport ve İstinyePark AVM’de Vakkorama ortaklığıyla açılacak olan özel pop-up mağazalarda teknoloji ve moda meraklılarıyla buluşacak. Ziyaretçiler ürünleri yakından inceleme, deneyimleme ve Samsung'un sunduğu en yeni teknolojilere dair bilgi alma fırsatı yakalayacak. Ayrıca, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, tablet, akıllı saat ya da kulaklık satın almak isteyen kullanıcılar, mağazaya özel kampanyalardan faydalanarak avantajlı fiyatlarla ürünlere sahip olabilecek.

Vakkorama'nın özgün ve dinamik yeni koleksiyonu ve çağdaş tasarımları, Samsung cihazlarının sofistike renk seçenekleri ve estetiğiyle mükemmel bir uyum içerisinde bir araya geliyor. Vakkorama, her sezon sunduğu yenilikçi ve dinamik koleksiyonlarıyla moda dünyasında öne çıkarken, Samsung da teknolojideki inovasyonlarıyla adından söz ettiriyor. Bu iki markanın birleşimi, sadece estetik bir uyumu değil, aynı zamanda fonksiyonellik ve stilin kusursuz bir kombinasyonunu da beraberinde getiriyor.

Bu sinerji sayesinde, ziyaretçiler sadece ileri teknolojiye sahip bir ürün satın almıyor, aynı zamanda bu ürünü tamamlayacak modaya uygun aksesuarlar, kıyafetler ve yaşam tarzı ürünleriyle de tanışma fırsatı buluyor. Mağaza ziyaretçileri, Samsung cihazları tecrübe ederken, cihaza uygun olarak tercih ettikleri renkte Vakkorama koleksiyonunu da inceleyebiliyor.

Samsung Türkiye ve Vakkorama’nın iş birliğiyle süreli olarak faaliyet gösterecek mağazaların takvimi ise şöyle;

• Galataport: 25-29 Ekim
• İstanbul İstinyePark AVM: 3-12 Aralık

Hem teknolojik hem de estetik açıdan zenginleştirilmiş bu deneyim, kullanıcılara alışılagelmişin dışında bir alışveriş ortamı sunuyor. Ziyaretçiler, Samsung’un gözde ürünleriyle Vakkorama’nın zamansız tasarımlarını deneyimleyerek mağazaya özel indirimlerden faydanabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL