• Geri dön

  • 2.543 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics Türkiye, ülkemizdeki müzelerin ve eserlerin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl, 18 Ocak Müzede Selfie Günü’nde Erdil Yaşaroğlu rehberliğinde özel bir etkinlik gerçekleştirdi. İstanbul Maslak’taki Elgiz Müzesi’nde gerçekleşen etkinlikte misafirler, birbirinden değerli eserleri görme şansı yakaladı. Bu unutulmaz anları, katlanabilir dönüşümün öncüsü Galaxy Z Serisi akıllı telefonların profesyonel düzeyde özelliklere sahip kamerasıyla ölümsüzleştirdiler.

Türkiye’de müzelere ilgiyi artırmak amacıyla 2018 yılından bu yana gerçekleştirilen “Müzede Selfie Günü” etkinliği kapsamında Samsung Türkiye, ülkemizdeki müzelerin ve tarihi eserlerin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Serisi ile bir etkinlik düzenledi.

Erdil Yaşaroğlu rehberliğinde, Türkiye’nin ilk çağdaş sanat müzesi olan Elgiz Müzesi’nde gerçekleşen etkinlikte davetliler, heykel sanatçılarının sergilerine ve land art projelerine ev sahipliği yapan özel koleksiyonları görme şansı buldu.

Unutulmayacak bir sanat yolculuğuna çıkan davetliler, katlanabilir dönüşümün öncüsü Galaxy Z Serisi akıllı telefonların üst düzey kamera özelliklerini kullanarak, benzersiz bir selfie deneyimi yaşadılar.

Yeni Galaxy Z Flip4’ün Kapak Ekranıyla selfie çeken kullanıcılar, hareket halindeyken dahi çok daha iyi selfie deneyimleri sunan Portre Modunu da ilk kez deneyimlediler. Samsung tasarımcıları tarafından geliştirilen, yeni Galaxy Z Flip4’ün kapak ekranı ve kamerası kullanıcılara en iyi görüş açılarını sunuyor. Galaxy Z Flip4’ün sadece kapağını aralayarak FlexCam özelliğini aktifleştirebiliyor, böylece telefona dokunmadan grup selfie’leri ya da eller serbest videolar çekebiliyor. Yeni Galaxy Z Fold4 ise yükseltilmiş 50MP geniş lens ve 30x Space Zoom lens sayesinde kullanıcıların en çarpıcı fotoğraf ve videoları çekmesine imkan tanıyor. Görüntü Yakalama Modu’ndaki daha büyük Yakınlaştırma haritası, Çift Önizleme ve Arka Kamera Selfie özelliği dahil olmak üzere çeşitli kamera modları kullanıcı deneyimini bir üst boyuta taşıyor. Daha büyük piksel boyutu, yüzde 23 daha parlak sensör ve gelişmiş işlemci gücü sayesinde kullanıcılar geceleri dahi en net görüntüleri yakalayabiliyor.

Etkinlikte konuşan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Pazarlama Lideri Gökhan Alacahanlı, "Tüm dünyada katlanabilir dönüşümün öncüsü olan Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 akıllı telefonlarımız, kullanıcıların günlük yaşamlarını dönüştürmenin yanı sıra kendi biçimini de değiştirebilen akıllı telefonlar olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen telefon markası olarak, geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Galaxy Z serisi katlanabilir akıllı telefonlarımız kullanıcılardan yoğun bir ilgi görüyor. Hem katlanabilir dönüşümün öncüsü Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 akıllı telefonlarımızı deneyimlediğimiz hem de yaratıcılığımızı ortaya çıkardığımız bu özel günde de birbirinden güzel kareler yakaladık. 18 Ocak Müzede Selfie Günü'nde bizimle birlikte olan tüm davetlilerimize katılımları için teşekkür ederiz." dedi.

Galaxy Z Serisinin üst düzey kamera özelliklerini kullanarak Müzede Selfie gününün kutlandığı Elgiz Müzesi, 2001 yılında koleksiyoner Sevda ve Can Elgiz tarafından kuruldu. Müze, 2000 m² alanda, çok sayıda genç sanatçı ve küratörün projesine yer veriyor. Tripadvisor’un ‘saklı hazine’ olarak adlandırdığı müze birçok ödülün de sahibi. 2013 yılında Elgiz Koleksiyonu ile IFEMA Amigos de ARCO Madrid tarafından Uluslararası Koleksiyonerlik Ödülü'ne; 2014 yılında ise, ÇAĞSAV Çağdaş Sanatlar Vakfı’ndan heykel sanatçısı Mehmet Aksoy’un imzasını taşıyan Onur Ödülü’ne layık görüldü. Müze, 2015 yılı itibarıyla Global Private Museum Network’un kurucu üyesi ve Uluslararası Müzeler Konseyi (ICOM) üyesi olarak hizmet veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL