• Geri dön

  • 528 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, 26 şehirdeki 62 mağazasında kurduğu deneyim alanlarında, Samsung Galaxy S24 ailesinin tüm AI özelliklerini tüketicilerle buluşturuyor.

Deneyim odaklı perakende trendinin öncüsü Teknosa, yapay zeka uygulamalarını teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Mobil cihaz deneyimini AI özellikleriyle baştan yaratmaya hazırlanan Samsung Galaxy S24’ün devrim yaratan tüm özellikleri, Teknosa’nın 26 şehirdeki 62 mağazasında oluşturduğu deneyim alanında meraklıların ilgisine sunuldu.

Galaxy AI’ın hayatı zenginleştiren özellikleri

Galaxy S24 serisi devrimsel yapay zeka özellikleriyle günlük yaşama kolaylıkla entegre olarak iletişimden yaratıcılığa, güvenlikten performans ve üretkenliğe kadar geniş bir yelpazede hayatı zenginleştiriyor. Galaxy S24 serisinde yer alan Google ile Circle to Search özelliği, online arama yapma şeklini kökten değiştiriyor. Basit bir parmak hareketiyle, Galaxy S24'ün ekranındaki herhangi bir nesneyi çember içine alarak veya üzerini tarayarak, yüksek kaliteli arama sonuçlarına ulaşılabiliyor. Bu özellik, sosyal medya gönderilerinden YouTube Shorts videolarına kadar her platformda hızlı ve kolay bilgi edinilmesini sağlıyor. Samsung Notes, yapay zeka tarafından oluşturulan özetler sunan Note Asistanı ile organize olmayı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Serideki ProVisual Engine, görüntü yakalama yeteneklerini dönüştüren ve bir çekimin ayarlarını yapmaktan içerikleri sosyal medyada paylaşmaya kadar her adımda özgür yaratıcılığı en üst düzeye çıkaran yapay zeka destekli ve kapsamlı bir araç paketi sunuyor. Galaxy S24 serisi içinde yer alan Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 cihazlarının tamamı, dayanıklılık, çevreye duyarlı malzeme kullanımı, yüksek performans, etkileyici kameralar, canlı ekranlar ve güvenlik gibi kapsamlı teknik özelliklerle de donatıldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL