• Geri dön

  • 944 Görüntülenme

  • 654 Haber

  • 18.044 İşletme görüntülenme


Samsung Electronics, iklimlendirme teknolojilerindeki yenilikçi yaklaşımını bir adım daha ileri taşıyarak EHS Split TDM Plus modelleriyle tüm ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını karşılıyor. Samsung EHS Isı Pompası; ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir sistemle çözmesiyle dikkat çekiyor ve villa, konut gibi yaşam alanlarında veya doğalgazın olmadığı yerlerde tasarruflu, etkili, inovatif ve kullanıcı dostu bir çözüm sunuyor.

Samsung'un iklimlendirme alanındaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlayan EHS Split TDM Plus, kullanıcılara konfor ve enerji verimliliği sağlamasıyla öne çıkıyor. EHS TDM Teknolojisi (Time Division Mode) ile donatılmış olan bu ürün, akıllı kontrol özelliği sayesinde ‘havadan suya’ ve ‘havadan havaya’ sistemleri arasında otomatik geçiş yapabiliyor. Bu özellik, kullanıcılara sadece hızlı ve etkili bir ısıtma deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda enerji maliyetlerini minimuma indiriyor. Tek bir dış üniteyle gerçekleştirilen kurulum sayesinde maliyet avantajı elde eden kullanıcılara, aynı zamanda daha etkili bir alan kullanımı fırsatı da buluyor.

TDM Teknolojisi tek bir dış ünite ile iki işlevi birden yerine getiriyor
Yenilikçi EHS TDM Teknolojisi, tek bir dış ünite ile iki işlevi birden yerine getiriyor. TDM teknolojisi, ‘havadan havaya’ ve ‘havadan suya’ sistemlerini ideal şekilde birlikte yöneterek hızlı ve verimli ısıtma/soğutma imkanı sağlıyor. Isı pompası iki farklı sistemle işlev gösteriyor: 'Havadan havaya' yöntemiyle çabuk ısıtma ve soğutma sağlarken, 'havadan suya' yöntemiyle radyatörler, yerden ısıtma ve sıhhi tesisat için sıcak su temini yapıyor. Bu teknoloji ile hem enerji tasarrufu sağlanması hem de kullanılabilir alanın verimli şekilde değerlendirilmesi mümkün hale geliyor.

Verimliliği yüksek ve çevre dostu TDM teknolojisi kısıtlı alanlar için de ideal bir çözüm sunuyor
EHS Split TDM Plus'ın sunduğu enerji verimliliği, enerji maliyetlerini azaltma imkanı tanıyor. Aynı zamanda geliştirilmiş sessiz tasarımı sayesinde kullanıcılarına daha konforlu yaşam alanları sunuyor. Wi-Fi bağlantısı[1] sayesinde istenilen zaman ve yerden mobil cihazla kontrol edebilme özelliği, modern yaşamın gereksinimlerini karşılıyor. Villalar, konutlar veya doğalgazın olmadığı yerlerde iklimlendirme ihtiyacı duyanlar için EHS Split TDM Plus, ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. EHS Split TDM Plus AE160MXTPEH/EU ve AE090MXTPEH/EU olmak üzere iki farklı kapasite opsiyonu ile , tüm ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyaçlarını tek bir sistemle karşılayarak, konutları daha konforlu ve ekonomik hale getiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL