• Geri dön

  • 3.869 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Samsung, cesur tasarımlara sahip inovatif ürünleriyle ses getirmeye devam ediyor. Tüketici Teknolojisi Derneği (CES) tarafından verilen CES 2021 İnovasyon Ödüllerinde Samsung; mobil cihazlar, yayın, erişilebilirlik ve sürdürülebilirlik gibi birçok kategoride tam 44 farklı ödülün sahibi oldu.

Teknolojinin lider markalarından Samsung, geliştirdiği yeni ürün ve hizmetler ile CES® 2021 İnovasyon Ödülleri kapsamında tam 44 ayrı ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

Bu ödüllerden dördü, Tüketici Teknolojisi Derneği’nin (CTA)™ En İyi İnovasyon Ödülleri kategorisinde yer alıyor. Derneğin vermiş olduğu bu prestijli ödüller, Samsung’un çarpıcı tasarımlarını ve mühendislik başarılarını da adeta teyit eder nitelikte. Samsung’un hem kendi sektörünü hem de toplumu ileriye götüren inovasyonlarla dolu geçmişi, aldığı bu ödüllerle bir kez daha vurgulanmış oldu.

Bu yıl Galaxy Note20 5G, Galaxy Note20 Ultra 5G ve Galaxy Buds + BTS Edition, Samsung’un CES tarafından verilen En İyi İnovasyon ödülünü kazanan ürünleri arasında yer aldı. Samsung’un ödül alan ürün kategorileri arasında Erişilebilirlik, Bilgisayar Aksesuarları, Bilgisayar Donanımı ve Bileşenleri, Dijital Görüntüleme ve Fotoğrafçılık, Gömülü Teknolojiler, Fitness ve Spor, Oyun, Kulaklıklar ve Kişisel Ses, Sağlık ve Zindelik, Ev Aletleri, Ev Ses Sistemi/Görsel Bileşenleri ve Aksesuarları, Mobil Cihazlar ve Aksesuarlar, Akıllı Ev, Yazılım ve Mobil Uygulamalar, Akış, Sürdürülebilirlik, Giyilebilir Cihazlar ve Görsel Ekranlar yer alıyor.

CES İnovasyon Ödülleri’ni veren Tüketici Teknolojisi Derneği aynı zamanda CES Fuarı’nın da organizatörü. Bu fuar, dünyanın en geniş kapsamlı ve etkili teknoloji etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. 11 - 14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan CES 2021, derneğin tamamen dijital ortamda düzenleyeceği ilk etkinlik olacak. Bunun yanında, Samsung da etkinlik kapsamında 11 Ocak Pazartesi, TSİ 17.00’de online bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı Samsung.com web sitesi üzerinden Basın Odası bölümünde canlı olarak yayınlanacak.

Samsung’un ödül alan ürünlerinden bazıları şöyle:
En İyi İnovasyon Ödülü - Kulaklıklar ve Kişisel Ses Kategorisi: Samsung Galaxy Buds+ BTS Edition
En İyi İnovasyon Ödülü - Mobil Cihazlar Kategorisi: Samsung Galaxy Note20 5G ve Galaxy Note20 Ultra 5G
Çevre Dostu Tasarım ve Sürdürülebilirlik Ödülü: Samsung Galaxy Buds Live
İnovasyon Onur Ödülü - Sağlık ve Zindelik Kategorisi: Samsung Galaxy Watch3
İnovasyon Onur Ödülü - Mobil Cihazlar ve Dijital Görüntüleme Kategorisi: Samsung Galaxy Z Flip 5G
İnovasyon Onur Ödülü - Mobil Cihazlar Kategorisi: Samsung Galaxy A51 5G
İnovasyon Onur Ödülü - Yazılım ve Mobil Uygulamalar Kategorisi: Samsung Wireless DeX
İnovasyon Onur Ödülü - Yayın Kategorisi: Samsung TV Plus
İnovasyon Onur Ödülü - Video Oynatma ve Dijital Görüntüleme/Fotoğrafçılık Kategorisi: Samsung The Premiere
İnovasyon Onur Ödülü - Ev Ses Sistemi/Görsel Bileşenler ve Aksesuarları Kategorisi: Samsung The Terrace Soundbar
İnovasyon Onur Ödülü - Bilgisayar Donanımları/Bileşenleri Kategorisi: Samsung SmartSSD™ Hesaplamalı Depolama Sürücüsü (CSD) 4TB
İnovasyon Onur Ödülü – Gömülü Teknolojiler ve Bilgisayar Donanımları/Bileşenleri Kategorisi: Samsung uMCP (UFS 3.1 256GB + LPDDR5 12GB)
İnovasyon Onur Ödülü - Sağlık ve Zindelik Kategorisi: Samsung LM283N+

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL