• Geri dön

  • 4.222 Görüntülenme

  • 643 Haber

  • 18.017 İşletme görüntülenme


Galaxy Note10’un Güçlü Özellikleri Yazılım Güncellemesiyle Galaxy S10’a Geliyor

1.10.2019 - Galaxy Note10 ve Note10+ kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkartan güçlü araçlarla dolu. Samsung Electronics, 26 Eylül tarihinden1 itibaren Türkiye’de dağıtılmaya başlanan güncelleme ile Galaxy Note10’da bulunan güçlü özellikleri Galaxy S10 modellerinde kullanıma sunuyor. Bu özellikler arasında AR Doodle, dahili video düzenleyici ve Windows’a Bağlantı entegrasyonu da bulunuyor. 2

Güncellemeyi indiren Galaxy S10 kullanıcıları, akıllı telefonlarının neredeyse profesyonel düzeydeki kamerasının daha da güçlendiğini fark edecek. Güncelleme ile kameranın Gece Modu ön kamerada da kullanılabilecek. Kullanıcılar böylece gün batımından sonra canlı fotoğraflar çekmek için daha fazla özgürlüğe kavuşacak. Güncelleme ile süper sabit video stabilizasyon özelliği gelişecek. Kullanıcılar AR Doodle ile videolarını artırılmış gerçeklik destekli eğlenceli çizimler ve mesajlarla zenginleştirebilecek. Canlı Odak video ise ön veya arka kamerayla çekilen videolara bokeh efekti (bulanıklaştırma, büyük çember, renk noktası ve bozulma) ekleme olanağı sunacak.

Galaxy S10 kullanıcıları unutulmayacak bir video çektiklerinde, bu videoyu Galeri uygulamasından erişilebilen video düzenleyicideki çok sayıda araç sayesinde paylaşmaya değer bir hale getirebilecekler. Videoları kesip birleştirme, oynatma hızını ayarlama ve buna benzer birçok seçeneğe sahip bu çok yönlü özellik, videoları neredeysebir profesyonel gibi kolayca düzenlemenizi sağlıyor. İçeriklerinizi daha zengin bir hale getirmek için alt yazı ve arka plan müziği bile ekleyebiliyorsunuz.

Güncellemede ayrıca PC için Samsung DeX desteği de yer alıyor. SamsungDeX.com adresinden uygulamayı indiren kullanıcılar, Galaxy S10’larını USB kablosuyla PC’yebağladıklarında Samsung DeX’ten yararlanabiliyor. Güncelleme, Windows’a Bağlantı desteğini de getiriyor. Bu sayede, Galaxy S10 kullanıcıları telefonlarını Windows 10 bilgisayarlarına kablosuz bir şekilde bağlayabiliyor, içerikleri görebiliyor, mesaj gönderip alabiliyor ve son fotoğrafları bilgisayarlarından senkronize edebiliyor.

Galaxy S10 kullanıcılarının her gün yararlandığı Mesajlar gibi uygulamalar da daha yönlü ve kullanışlı hale getirildi. Kurulumu kolaylaştırılan Samsung Pass ile Galaxy S10 kullanıcıları dilerse cihazlarının gelişmiş biyometrik teknolojilerinden yararlanarak uygulamalara ve web sitelerine hızlı ve güvenli bir şekilde giriş yapabiliyor. Mesajlar uygulamasında, fotoğraf ve video eklemek için kullanılan yeni simgeler metin penceresinin sol tarafına yerleştirildi. Böylece kullanıcılar ihtiyaç duydukları dosyalara kolayca erişebiliyor.

1 Güncelleme tarihi ülkeye ve iletişim operatörüne göre değişebilir.
2 ABD hariç tüm global pazarlar güncelleme ile aynı özellikleri alacaktır. ABD’de özellikler iletişim operatörüne göre değişebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL