• Geri dön

  • 3.857 Görüntülenme

  • 652 Haber

  • 18.043 İşletme görüntülenme


Annelerin en özel, en mutlu günlerinden biri olan Anneler Günü, bu yıl da heyecanla bekleniyor. Samsung'un “Yan yana olamasak da başrolde annelerimizin olduğu fotoğraflarla evde beraberiz.” diyerek Anneler Günü’ne özel fırsatları ile siz de annenize duygusal bir sürpriz yapabilirsiniz.

Her ülkede farklı zamanlarda kutlanan Anneler Günü, Türkiye’de bu yıl 10 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Elbette annelerin değeri ve sevgisi sadece bir gün değil, her gün hissedilmeli ve onlar her gün mutlu edilmelidir. Anneniz sizi tüm hayatınız boyunca izledi, aklında hep siz vardınız. Bu Anneler Günü’nde annenizin bu sevgisine sürpriz bir hediye ile karşılık vermek istiyorsanız Samsung'un “Yan yana olamasak da başrolde annelerimizin olduğu fotoğraflarla evde beraberiz.” diyerek Anneler Günü’ne özel sunduğu fırsatlar tam size göre.

1 - 10 Mayıs arasında devam edecek kampanya kapsamında Samsung mağazalarından veya Samsung online mağazası (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden Galaxy Note10 Lite satın alanlara ikinci alışverişlerinde geçerli 500 TL, Galaxy A51 modeli satın alanlara ise ikinci alışverişte geçerli 200 TL hediye çeki verilecek. Hediye çekleri diğer Galaxy ürünleri ve Samsung marka aksesuarlarda geçerli olacak. Böylelikle şık bir telefonun yanı sıra ek bir aksesuar daha alarak annenizin mutluluğuna mutluluk da katabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yine aynı tarihler arasında Samsung Online Mağazadan ve kampanyaya katılan online satış kanallarından Galaxy Watch R800 veya Galaxy Watch R810 akıllı saatlerden herhangi birini satın alanlara, ikinci ürün olarak Galaxy Watch R800 veya Galaxy Watch R810 almaları durumunda ikinci ürün yüzde 50 indirim fırsatı ile sunulacak.

Anneniz de kalemle telefon kullanmanın ayrıcalığını yaşasın
Galaxy Note10 Lite’ın güçlü S Pen kalemi ile anneniz çığır açan Galaxy Note deneyiminin keyfini çıkarabilir. Anneniz S Pen ile Bluetooth gücüne kavuşarak cihazı uzaktan kontrol edebilir, tek tıkla video içeriklerini yönetebilir ya da fotoğraf çekebilir. Bunun yanı sıra Samsung Notes uygulamasıyla hızlı ve kolay notlar da alabilir. Üstelik anneniz artık el yazısıyla aldığı notları metinlere de dönüştürerek kolayca düzenleyip paylaşabilir. Ön tarafında 32MP Selfie Kamerası, arkasında ise 12MP Ultra Geniş Açılı, 12MP Geniş Açılı ve 12MP Telefoto Kamera yer alan bu telefon sayesinde anneniz en güzel anları mükemmel bir şekilde yakalayabilir ve sevdikleriyle paylaşabilir.

Annenizin Süper Dengeli Video ile yaptığı çekimler hayran bırakacak
Galaxy A51 modelinde yer alan Süper Dengeli Video özelliği, hareketli bir nesnenin videosunu çekerken veya elinizde cihazla hareket ediyorken bile kamera titremesini azaltır. Böylelikle anneniz yürüyüş yaparken veya evcil hayvanlarla oynarken de Süper Dengeli Video ile anı yakalayabilir. Galaxy A51 uçtan uca Süper AMOLED Sonsuz-O Ekrana da sahiptir. Geniş ve etkileyici bir deneyim sunan 6,5 inç boyutundaki ekranıyla anneniz en sevdiğiniz dizileri de dilediği yerde izlemenin keyfini yaşayabilir. Tüm bunların yanı sıra akıllı telefonda bulunan 48 megapiksel kamera annenizin, gündüz veya gece fark etmeksizin kaliteli fotoğraflar çekmesini de sağlayabilir.

Annenizin akıllı günlük yardımcısı Galaxy Watch
Akıllı saatin özellikleri ve analog saatin doğal hissini bir araya getiren Galaxy Watch annenizin dünyasını daha da kolaylaştıracak bir akıllı yardımcı olabilir. Anneniz; çeşitli saat kadranları, derinlik ve aydınlatma efektleriyle gözle görülür bir özgünlük sunan Galaxy Watch’ı yaşam tarzına kolaylıkla uydurabilir. Üstelik kayış seçimiyle de Galaxy Watch’ını kişiselleştirebilir, dışarı çıkmadan önce kıyafetine veya ruh haline uyan bir kayış seçebilir. Anneniz kablosuz kulaklıkları takarak yürüyüşe çıktığında telefonunu yanına almak zorunda kalmadan sevdiği müzikleri yanında götürebilir. Galaxy Watch, annenizin daha az planlamayla egzersize daha fazla odaklanmasını sağlar, egzersiz yaparken nabzını ölçebilir ve aktivitelerini takip edebilir. Ayrıca Samsung Health uygulamasıyla nabız ve kalori dâhil sağlık durumunu daha ayrıntılı şekilde de takip edip kaydedebilir.

Tavsiye edilen satış fiyatları ve renk seçenekleri
Türkiye’de Duman Siyahı, Ateş Kırmızısı ve Ay Tozu Grisi renk seçenekleriyle satışa sunulan Galaxy Note10 Lite için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 5.299 TL. Prizma Siyah, Prizma Beyaz ve Prizma Pembe renk seçenekleri ile satışa sunulan Galaxy A51 için tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dâhil 3.049 TL.

Türkiye’de Gümüş renk ile satışa sunulan Galaxy Watch R800 için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 1.899 TL. Siyah ve Altın renk seçenekleri ile satışa sunulan Galaxy Watch R810 için tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dâhil 1.699 TL.

Galaxy Note10 Lite hakkında daha fazla bilgi için: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-note10-lite-128gb-cift-sim

Galaxy A51 hakkında daha fazla bilgi için: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a51

Galaxy Watch R800 hakkında daha fazla bilgi için: https://www.samsung.com/tr/wearables/galaxy-watch-r800/

Galaxy Watch R810 hakkında daha fazla bilgi için: https://www.samsung.com/tr/wearables/galaxy-watch-r810 

Anneler Günü kampanya detayları için: https://shop.samsung.com/tr/anneler-gunu-kampanyasi-2020

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL