• Geri dön

  • 3.074 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş’tan Yaşam Alanlarını Özel Kılan İncelikli Tasarım Anlayışı; Carbon Koleksiyonu

Çarpıcı detayların incelikli tasarım anlayışıyla bir araya geldiği Doğtaş Carbon koleksiyonu, yaşam alanlarını şık bir dokunuşla konfor alanına dönüştürüyor.

Carbon Koltuk Takımı’nda Hybrid Konforu;

Carbon koltuk takımı, nubuk ve deri kumaşların lüks algısını modern geometrik desenlerle birleştirirken, gold ve ahşap ayak alternatifleriyle de farklı tarz mobilyalarla birlikte kullanım imkanı sunuyor.

İhtiyaca göre rahat oturum veya yatak opsiyonu sunan hareketli mekanizmaya sahip olan Carbon koltuklar, metal döner veya ahşap sabit özellikli ayak alternatifleriyle tasarlanan berjerler ve pufları ise tek kişilik konfor alanları yaratmak için ideal.

Siyah ve Cevizin Kusursuz Uyumu; Carbon Yemek Odası;

Carbon yemek odası takımı, siyah ve cevizin kusursuz dengesini taşıyor. Tasarımda kapakları çevreleyen gold profil eşsiz uyumu yakalarken, gold kulpları ve şık ayaklarıyla incelikli bir şıklığı vurguluyor. Estetik dokunuşlara vurgu yapan Carbon yemek odası; farklı materyallerin sunduğu kusursuz atmosferi yakalıyor.

Tüm Doğtaş ürünleri için Doğtaş EvindeGör uygulamasından yararlanabilir ve www.dogtas.com online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL