• Geri dön

  • 1.677 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


DOĞTAŞ’TAN OTHELLO MODÜLER KOLTUK KOLEKSİYONU;

HEM GÖSTERİŞLİ HEM KULLANIŞLI: OTHELLO MODÜLER KOLTUK TAKIMI

Yaşam alanlarınızı özenle güzelleştiren Doğtaş, asimetrik formu ile farklılaşan OTHELLO modüler koltuk takımıyla, standart koltuk takımı anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Doğtaş, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. OTHELLO modüler koltuk takımı, keyifli sohbetlerden kalabalık buluşmalara kadar anılarda yer edecek birlikteliklere şıklık, konfor ve eşsiz tasarım çizgisiyle eşlik ediyor. Yaşam alanlarında özellikle de en çok vakit geçirdiğimiz salon ve oturma odalarında konfor, en önemli detaylardan biri. Konforu sağlamak için ise şıklığının yanı sıra kaliteli malzemelerle hazırlanmış ve ekstra teknolojilerle donatılmış koltuklar kullanmak gerekiyor. Yüksek konforlu oturumu ve eşsiz renkleri ile dikkatleri üzerine çeken OTHELLO modüler koltuk takımı, sırtta uygulanan yönsüz kadife kumaşı ile tasarımdaki özgünlüğü gözler önüne seriyor. Konforunun yanı sıra, üçgen sehpa formu ile saklama alanı olarak da kullanım imkanı veriyor.

MODERNİZMİN EN KONFORLU HALİ
Metal malzemeli, ince siyah ayak formu ile evlerdeki modernizm anlayışını yeniden şekillendiren OTHELLO Modüler Koltuk Takım, günümüz teknolojisine uyum sağlıyor. Eşsiz tasarımı ve rahatlığı ile konfor sunan OTHELLO modüler koltuk takımı, robot süpürge kullanımına da imkan sağlamaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL