• Geri dön

  • 3.241 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş Lucca Plus köşe takımı, zengin renk alternatifleriyle yaşam alanlarını kişiselleştirmeye yardımcı oluyor. Doğtaş Home koleksiyonunda yer alan kırlentlerle tamamlanan Lucca Plus köşe koltuk, puf kullanımıyla da yatak olabilme özelliği sunuyor.

Lucca Plus köşe takımı, Doğtaş’ın çok sevilen Lucca Köşe takımının yeni ve daha uygun fiyatlı bir yorumu olarak mağazalarda yerini aldı. Samimi, yalın ve modern tasarım çizgilerini yaşam alanlarına taşıyan Lucca Plus, yeni nesil teknolojiler düşünülerek tasarlandı.

2022 yılının trend renklerinden toprak tonları, tarçın, gri ve bej alternatifleri bulunan Lucca Plus köşe takımı, Doğtaş Home koleksiyonunda yer alan dekoratif kırlentlerle harmanlanarak eşsiz ve kişiye özel bir tasarım birlikteliği sunuyor.

Ayak kısımlarında, ceviz ve ahşap seçenekleri sunan köşe takımı, maksimum rahatlık sunan özel sünger yapısıyla, hayallerdeki konfor düzeyini gerçeğe dönüştürüyor. Lucca Plus köşe takımının puf modülü, arzu edildiğinde geniş bir yatağa dönüştürme opsiyonu sunuyor.

Fonksiyonel tasarım, maksimum konfor ve şık detaylarla renklenen Lucca Plus köşe takımı, aynı zamanda alçak ayak yapısıyla, kolay temizlik ve modern bir görünüm sağlıyor. Doğtaş koleksiyonunda 70’lerin sempatik çizgilerinin yansıtıldığı Lily berjerler ile kombinlenebilen takım, tercihe göre Lilith yan sehpa, Lena zigon sehpa veya Amon orta sehpa ile birlikte kullanıldığında modern bir görünümün tüm anahtarları bir araya gelmiş oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL