• Geri dön

  • 2.935 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş imzalı berjerler, bireysel bir yaşam alanı oluşturmak, rahatınızı kimseyle paylaşmamak ve salonlara renk katmaya hazır.

Doğtaş imzalı berjerler, koleksiyonların bir parçası olarak ya da dinlenme köşesinde tek başına kullanımlarıyla, yaşam alanlarının gözde parçalarını oluşturuyor. Kanepe gibi başkasıyla paylaşmak zorunda olmadan, kendi rahatınızda oturabileceğiniz ve evinizin tadını çıkarabileceğiniz bu keyif köşeleri, Doğtaş koleksiyonlarında daha da renkli alternatifleriyle yer alıyor. Her zevke uygun Doğtaş berjerler; salonlarda, yatak odalarında ve çalışma odalarında adeta kişisel kaçış alanları oluşturuyor.

Klasik berjer görünümün dışında farklılık arayanlara özel bir tasarım olarak Cosy Berjer hem modern hem de minimal yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ekstra oturum rahatlığıyla konforu yaşam alanlarının baş köşesine taşıyan berjer, yuvarlak hatlı tasarımı ve canlı renk seçenekleriyle sıcacık bir köşe yaratıyor.

Tarz sahibi dekorasyon anlayışına tutku duyanların tercihi ise, iddialı tasarımı ve konforlu yapısıyla yaşam alanlarına lüks görünümü ve rahatlığı bir arada yansıtan United Berjer oluyor. Kabaralı ve etnik kumaş modeliyle otantik görünüm sevenlere hitap ederken, lacivert ve beyaz ayaklı modeliyle, marin ferahlığını evlere taşıyor.

Tiera Berjer ise, yumuşacık dokusu, göz alıcı rengi ve özel tasarımıyla yaşam alanlarına modern ve konforlu bir dokunuş sunuyor. Sabit ve dönen ayak alternatifleriyle farklı rahatlık opsiyonları yaratan Tiera berjerler, nötr renkleri ahşap ve gold sıcaklığıyla birleştiriyor.

Dekorasyon tercihini modern tarzdan yana kullananların tercihi Matilda Berjer, sağladığı üstün konfor ve şık çizgileriyle yaşam alanlarında göz dolduruyor. İnce metal aksan kullanımıyla narin bir şıklık sunan Matilda berjerler, siyah ve kahverengi tonlarıyla evlere asil bir şıklık katıyor.

Spor şıklığın konforla buluştuğu Marissa Berjer, koyu füme rengindeki metal ayaklarıyla trend takipçilerinin gönlünü kazanıyor. Country tarzının rahatlığını ve sadeliğini yansıtan Marissa berjerlerde kullanılan canlı renkli kırçıllı kumaş, evlere ferahlık getiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL