• Geri dön

  • 1.501 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mutfak, modern yaşam alanlarının konforunu en üst seviyede tutarak klasik tarzı sevenleri unutmadı. Galba Modeli ile trendlere meydan okuyarak zamansız estetiğini her döneme taşıyor. Estetik ve fonksiyonelliği başarıyla harmanlayan bu tasarım, yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen lider mobilya markalarının yaratıcısı olan Doğanlar Holding’in bünyesinde bulunan Kelebek Mutfak, klasik mutfağın zarafetini hayatı kolaylaştıran modern notalarla birleştiren Galba Modeli ile yaşam alanlarınıza kişisel dokunuşlar katıyor. Asaleti yansıtan klasik çizgileriyle Galba serisi, farklı tarzlara ve estetik anlayışlarına sahip bireyleri hedef alıyor. Modern minimalizmden klasik detaylara kadar geniş bir tasarım yelpazesi sunarak, kullanıcıların kendi tarzlarını yaratmalarına özgürlük tanıyor.

KLASİK VE MODERNİN UYUMU

Klasik ve modernin en iyi özelliklerini harmanlayan Galba, mutfaklarınıza özel bir tarz ve karakter katmanıza olanak sağlıyor. Pratik düşünen, estetikten ödün vermeyen ve herkes için ideal bir seçenek olarak öne çıkan Galba ile mutfaklarınızda tarzınızı yansıtırken, aynı zamanda da verimli ve keyifli bir kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz. Görsel açıdan da etkileyici olmanın yanı sıra, pratik kullanımıyla da beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor.

GALBA İLE MUTFAKTA ESTETİK DANSI

Mutfaklar artık yalnızca yemek yapma alanları olarak değil, kişisel ifadenin bir parçası olarak da karşımıza çıkıyor. Galba modeli, bu değişimi özel tasarımıyla birleştirerek günlük yaşamın ihtiyaçlarına yönelik akıllı depolama alanları ve ergonomik düzenlemeler sunuyor. Estetik açıdan çekici tasarım ögeleri, mutfak alanını yaşam alanının bir uzantısı olarak hissettiriyor ve aynı zamanda kullanıcıya işlevsel bir deneyim sunuyor.

Çıtalı camları ile de klasik bir dokunuş sergileyen Galba; klasik izleri, estetik görüşle buluşturan tasarımı, depolama kolaylığı ve düzenleme özellikleriyle mutfakta işlevselliğin dansını sergiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL