• Geri dön

  • 251 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Sizi anlayan tasarımlarıyla Kelebek Mobilya, düğün alışverişinde doğru adres olmaya devam ediyor. Kaliteli ve fonksiyonel ürünleriyle dikkat çeken marka, yeni evlenen çiftlere özel mobilya önerileri veriyor

Evlenecek adaylarının ev dekorasyonu heyecanı, baharın gelişiyle birlikte hız kazanan düğün sezonunda yükselirken Kelebek Mobilya, modern tasarımları ve geniş ürün çeşitliliğiyle çiftlerin bu heyecanına eşlik ediyor. Kaliteli ürünleriyle herkesin tercihi olan Kelebek, tasarım trendlerine yön verirken kusursuz bir mobilya deneyimi yaşatıyor.

Dünyaca Ünlü Tasarımcı ve Küratör Karim Rashid’den eğitimli mimar ekibiyle ücretsiz mimari desteği veren Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonunuyla hazırlanan mobilyalarıyla yaşam alanlarını dünya trendlerine uygun dizayn etme fırsatı sunuyor.

Klasik ve şık tasarımıyla Case Köşe Koltuk

Modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan çok yönlü Case Köşe Koltuk, geniş ve derin oturma alanlarıyla ekstra konfor sağlıyor. Taş dokulu kolçak sehpasıyla keyifli vakit geçirmeyi sağlayan Case Köşe Koltuk, fonksiyonelliği bir araya getirerek evlere özel bir dokunuş katıyor. Örme sırt detayı ve antik sarı metal ayaklarıyla özenle hazırlanan köşe koltuk, endüstriyel bir çekicilik katıyor. Sağ kollu ikili modül, ara modül, mekanizmalı tek modül ve sağ Josephine olmak üzere 4 farklı parçadan oluşan Case, sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Modern ve sıra dışı görünümüyle Case TV Ünitesi

Eşsiz toprak tonlarıyla salonlara hava katan Case TV Ünitesi, Kelebek Mobilya'nın benzersiz tasarım anlayışını yaşam alanlarında yansıtma fırsatı kazandırıyor. Zarif detayları ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkan ünite, modern yaşam tarzına uygun estetik çözümler sunuyor. Modül şekilde tasarlanan Case TV Ünitesi, kişiselleştirme özelliğiyle dar alanlara da uygun hazırlanabiliyor. Geniş depolama alanları ve raflarıyla pratik çözüm sunan ünite, sadece düzenli bir alan sağlamakla kalmayıp aynı zamanda dekoratif bir unsur olarak yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Bu koleksiyona özel olarak üretilen Case Orta Sehpa, tv ünitesinin tamamlayıcı parçası olarak yer alıyor. Yan sehpa, orta sehpa ve sehpa puf olmak üzere 3 parçadan oluşan Case Orta Sehpa, dayanıklı malzemeleri ve estetik detaylarıyla dikkat çekiyor.

Estetik ve pratik bir deneyim sunan Angelic Dark Yatak Odası Takımı

Angelic Dark Yatak Odası Takımı, üstün tasarım anlayışıyla kullanıcıların tarzını yansıtarak etkileyici bir görünüm sağlayan, şık ve güçlü bir seçenek olmaya hazırlanıyor. Fonksiyonel özellikleriyle evlere konfor katarken, üç farklı dolap seçeneğiyle de ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor. 5,6 kapaklı ya da sürgülü seçenekleriyle Angelic Dark Yatak Odası Takımı, yerden yüksek ayak yapısıyla kolay temizlik imkanı yaratıyor. Bu eşsiz takım, estetik ve pratik bir deneyim sunarak yaşam alanlarıyla mükemmel bir şekilde eşleşiyor.

Hardy Koltuk Takımı salonları huzura kavuşturuyor

Eşsiz dizaynıyla salonların vazgeçilmez parçası haline gelecek olan Hardy Koltuk Takımı, sade renk tonlarıyla göz kamaştırıyor. Soft sünger ve zigzag yay kullanımıyla yüksek konfor fırsatı sunan ürün, özel yeni seri nubuk ve keten dokulu kumaşlarla üretiliyor ve geniş kol yapısıyla rahat bir oturma alanı ortaya çıkarıyor. 3’lü ve 2’li koltuklarda sırt kaydırma mekanizması sayesinde relax oturum ve yatak olma olanağı sunan ürün, yüksek ayaklarıyla kolay temizlenebiliyor. Tekli koltukta kullanılan renkli keten kumaş detayları ise yaşam alanlarına görkemli bir hava katıyor.

Toprak Tonlarının Sıcacık Kombinasyonu: Redoro Yemek Odası Takımı

Doğanın eşsiz zerafetini yaşam alanlarınıza taşıyan Redoro Yemek Odası Takımı, toprak tonlarının sıcacık bir kombinasyonunu sunar. Masif ahşap masası, minimal tasarımlı konsolu ve dikkat çeken sandalyeleriyle evlerin şıklığını tamamlayan Redoro’nun masif ahşabı doğal dokusu ve dayanıklılığıyla uzun yıllar kullanım sağlıyor.

Minimal tasarımlı konsol, Redoro Yemek Odası Takımı'nın işlevselliğini tamamlıyor. Geniş depolama alanlarına sahip konsol, düzenli bir saklama deneyimi sunuyor. Minimalist çizgilerle uyumlu bir şekilde tasarlanan Redoro, odalara zarif bir dokunuş ekliyor.

Redoro Yemek Odası Takımı'nın dikkat çeken sandalyeleri, ergonomik yapısı ve rahat oturma deneyimiyle öne çıkıyor. Konforlu minderleri ve ahşap ayaklarıyla, sadeliği yansıtıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL